USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У пожежах загинули троє самотніх волинян

19 Лютого 2018 11:49
Під час пожеж, які сталися на Волині протягом минулого тижня, загинули троє людей.

Як повідомили Інформаційному агенству Волинські Новини у прес-службі ДСНС області, усі загиблі – самотні чоловіки. Причиною трагедій рятувальники називають необережне поводження з вогнем під час паління. Загалом з 12 лютого по 18 на території області сталося 17 пожеж.

Так, 12 лютого у Володимирі-Волинському близько 1 часу ночі сталося загоряння у цегляному житловому будинку. Під час пожежі рятувальники знайшли тіло чоловіка 1965 року народження, інваліда 1 групи.

Ще одна пожежа з загиблим сталася того ж дня у селі Суходоли Володимир-Волинського району близько 16 години. На місці пожежі знайшли труп чоловіка 1961 року народження. Чоловік ніде не працював.

Ще одна трагічна пожежа сталася 17 лютого у селі Перевали Турійського району близько 1 години ночі. У дерев’яному житловому будинку, який спалахнув, виявили загиблого чоловіка 1989 року народження, який ніде не працював.

Рятувальники застерігають ще раз усіх волинян дотримуватись правил пожежної безпеки та не палити у ліжку. Крім того, просять усіх небайдужих, якщо з вами по сусідству проживає самотня людина, не оминайте її увагою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus