USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На виборчих дільницях у Луцьку працює екзит-пол

25 Жовтня 2015 13:30
З моменту відкриття на окремих виборчих дільницях обласного центру працює екзит-пол. Зокрема, у Луцьку на ДВК №47, що знаходиться за адресою проспект Грушевського, 1, містянам, які уже зробили свій вибір, представники екзит-полу пропонують конфіденційно заповнити додаткові бюлетені задля попередніх прогнозів результатів виборів.
Так, зі слів голови ДВК №47 Алли Гулюк, виборча дільниця розпочала свою роботу вчасно:

«Спочатку провели засідання членів комісії і рівно о 8:00 взялися до роботи. Наразі спостерігається досить хороша активність виборців. Жодних порушень виборчого процесу зафіксовано не було, всі голосували чемно, обійшлося без ексцесів», - каже пані Алла.
Загалом, звіряючись зі списками, на цій дільниці зареєстрували 1988 виборців, із них, за станом на 12 годину, уже проголосувало 400, що становить 25% від загальної кількості.

Як повідомила представниця Волинської обласної молодіжної громадської організації Асоціації молодих політологів і політиків (АМПП), загалом із спостерігачами люди спілкуються охоче, але все ж виникають такі випадки, коли лучани відмовляються від спілкування, мотивуючи це зайнятістю або іншими власними причинами.

«Ми не запитуємо, за кого люди голосували, ми не спілкуємось ні про політичні партії, ні про кандидатів, які вони зазначали. Я лише даю бюлетені, зроблені під час нашої підготовки до опитування, й вони самі вносять туди інформацію. Потім згортають листочок і кладуть в спеціальну скриньку. Ті, хто погоджуються це зробити, бачать, що ця інформація є конфіденційною і прихованою. Про результати поки що сказати не можу, але після опрацювання даних їх оприлюднять на спеціальному сайті вищезгаданої громадської організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2015 14:46
Наївні люди. Хочете вгадаю ? Можливо на Волині і переможе УКРОП, зате в цілому вибори виграє Порошенко. Для цього губернаторів і ставили. А кадри в сумі з адмінресурсом вирішують усе. Побачите.
Андрій Показати IP 25 Жовтня 2015 18:23
Аноніму. Якщо виграє Порошенко, значить в країні все нормально - повно роботи, зарплати високі, комуналька низька, рівень життя високий і т.д.
Анонім до Андрій Показати IP 25 Жовтня 2015 19:04
Це сарказм?
Саша Показати IP 25 Жовтня 2015 21:01
Взагалі нерозумію навіщо іти на ті вибори? Міняти одних потвор на інших!? Щоб наступні казали що все вкрали попередники?! Рік назад я ще мав надію що цю країну можна врятувати. Але за цей час поки воював зрозумів що нічого незмінити. 1)Незмінити рабську натуру укрів. 2)Незмінити систему бо неграм було лекше пояснити що їх мають і використовують ніж украм. 3)Невміють думати укри., ведуться на всіляку пропаганду і продаються.
олександр Показати IP 25 Жовтня 2015 22:47
за шмат гнилоі ковбаси і рідну матір продаси . чого бідний ,бо дурний ! чого дурний бо бідний! .. з нас вже весь світ ЧУМІЕ
Для Олександра Показати IP 25 Жовтня 2015 23:10
А щоб щось змінити,- треба не тільки ментально змінитись, а й змінити систему перерозподілу ресурсів. Де, ти шановний бачив, щоб злодій віддав потерпілому награбоване? Тому, поки влада створює ілюзію реформ, країна падає в глибоку прірву, економічної кризи. Тільки, люди, можуть змінити ситуацію, а не "вмирати" і клясти "укрів". В тобі, якраз дуже сильно засіла віра в свою ущербність, бо нормальний чоловік завжди відповідає за свої слова та вчинки. Ти вважаєш, що все має змінитись лише тому, що ти цього хочеш? Ні,- в усіх країнах люди доводять, найманим працівникам"держслужбовцям", про те, що народ є владою, бо демократія і є "влада народу". А ти скиглиш, що укри не ті, укри тупі, а ти хто? А для того, щоб змінити потвор, потрібно довести до логічного кінця те, що почали під час Майдану, знищити стару систему. А якщо змінимо систему, а не людей -тоді і життя почне змінюватись, не зважаючи на людей, які при владі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus