USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Навіщо на кільці біля «Авангарду» зрізали дерево

16 Серпня 2017 10:39
Комунальники зрізали дерево на кільці між стадіоном «Авангард» та меморіалом «Вічна слава», бо воно несе загрозу водіям та пасажирам громадського транспорту. Як пояснив начальник управління житлово-комунального господарства Луцької міськради Юрій Крась, роботи провели в рамках облаштування заїзного кільця.

Дерево зрізали вчора, 15-го серпня. Із цього приводу у соцмережах почали виникати дискусії, мовляв, чи були правові підстави для цього. Одні лучани бідкалися, що не можна зменшувати кількість зелених насаджень в місті й відтепер депутати за це повинні висадити в місті десяток дерев. Інші ж, будучи водіями, казали, що дерево давно варто було зрізати, бо «вилазило» на дорогу.

Ситуацію роз’яснює головний ЖЕКівець Луцька Юрій Крась.

«Дійсно, там зрізали лише одне дерево, це була алича. На тому місці робиться заїзне кільце, у випадку чого, аби водій міг в ньому зупинитися. Дерево сильно розросталося й було розташоване в тій зоні, де кластиметься бруківка для заїзду. Більше того, розташування дерева – несло небезпеку для водіїв. От ви уявіть, не дай Бог щось стається, водій робить заїзд на кільце, й за кілька сантиметрів від нього дерево, у випадку надзвичайної ситуації може відбутися зіткнення, а цього не можна допускати», - наголосив посадовець.

Нагадаємо, що в Луцьку в різних районах проводять ремонти доріг та прибудинкових територій: від центральних вулиць до околиць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 16 Серпня 2017 11:25
і обмежуєвидимість, ще кущі були, їх спиляйте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus