USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ніхто не заважає Росії так, як Коломойський і УКРОП», – Ігор Палиця

3 Березня 2018 17:20
«Вони використовують населення України, вони прийшли на крові, живуть на крові, на крові вони і хочуть піти», – так про представників влади, які зараз керують державою висловився голова Волиньради Ігор Палиця.

Водночас він не виключає ймовірності того, що владці робитимуть усе можливе, аби зірвати майбутні президентські вибори в Україні, наприклад, попередньо домовившись із Росією, яка зможе завдати потужнішого удару по країні, що, своєю чергою, дозволить ввести військовий стан. Адже «влада знає, що президентських виборів їй не виграти».

Про це йшлося під час XІV з’їзду партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» 3 березня у Києві.

«Сьогодні ми бачимо, що з державного бюджету (а це сотні мільйонів гривень) фінансуються парламентські партії. Це ті партії, які прийшли на крові Майдану, це ті керівники, які прийшли на крові Майдану. Вони отримують 300–400 мільйонів. Гарна ж була ідея: аби партії не фінансували олігархи, давайте фінансувати їх із державного бюджету. Ви подивіться, на що вони витрачають гроші з державного бюджету. Вони хіба допомагають бідним, вирішують соціальні питання? 90 % (коштів на фінансування партій, – ВН) іде на їх утримання та рекламу на телебаченні», – звернув увагу голова Волинської обласної ради.

Він теж акцентував, що з тими, хто прагне позитивних змін у країні, влада натомість активно бореться: «Що думає сьогоднішня влада: ми виб’ємо все фінансове підґрунтя в тих людей, які хочуть щось змінити, в тих партій, які хочуть щось змінити. Що вони роблять із нашою партією? На їхню думку, найнебезпечніша людина для них – це Ігор Коломойський. Чому? Тому, що всі знали Коломойського в березні-квітні 2014 року й ніхто не знав Порошенка. Знали тільки те, що він кандидат у президенти».

Як пригадав Ігор Палиця, тоді не було чути про Віктора Пінчука, Ріната Ахметова чи про інших олігархів, які могли би «стати на захист цієї країни».

«Де вони сьогодні? Ми бачимо, що на Мюнхенському саміті Порошенка під ручку водить Пінчук, бачимо, що Ахметов уже в три чи чотири рази підняв нам вартість електроенергії в усій країні, кожному українцю – він набиває свої кишені й нічого з ним не стається. «Народжуються» інші олігархи. А президент сказав, що він став біднішим із моменту, коли його обрали, але щороку в різних журналах, які публікують рейтинги мільярдерів нашої країни, він у цих рейтингах піднімається», – зазначив посадовець.
Читайте ще: Він більше не буде президентом, – Ігор Палиця про Порошенка

На переконання Ігоря Палиці, в Україні зараз є тільки один олігарх, із яким боролася, бореться й буде продовжувати боротися влада України, та й Росії, – це Коломойський. Оскільки «вони його бояться, тому що знають, що свої кошти він віддасть на те, щоби в країні щось змінилося, аби кожен українець мав можливість користуватися тими привілеями, якими сьогодні користуються одиниці».

Голова Волиньради пригадав, що кошти Приватбанку в Криму та Москві привласнила Росія. Водночас у Криму були знесені всі об’єкти, які належали Коломойському, але, до прикладу, помічник президента Юрій Косюк, нардеп Олександр Герега і досі спокійно торгують у Криму, як і автозаправні станції WOG чи OKKO, котрі просто змінили назви.

«Ніхто не заважає так Росії, як Коломойський і УКРОП. Ніхто не заважає так Україні, як Коломойський і УКРОП», – наголосив Ігор Палиця.

Окрім того, торкнувся він і процедури президентських праймеріз, яку першим серед політичних партій України запускає УКРОП. Передбачається, що кандидата на пост президента від УКРОПу оберуть у результаті внутрішньопартійного голосування.

«Ми знаємо, що ми хочемо – ми хочемо перемогти. І ми говоримо про це чесно й відкрито: ми хочемо перемогти, бо бажаємо змінити країну», – сказав Ігор Палиця та додав, що не потрібно підбурювати людей на чергові Майдани, оскільки вони до цього не готові та «нам не потрібно ще більше крові».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Памятай: Показати IP 3 Березня 2018 18:57
Івахів просто мерзота, адже на своїх АЗС в Криму заправляє окупантів, а сам прикривається депутатським мандатом. Від третього Майдану не прикриєшся нічим!
127 Показати IP 3 Березня 2018 19:31
Благодаря Коломойскому планы России по созданию Новороссии развалились, В самый тяжелый момент он сумел остановить сепаратистов в Украине.
Анонім Показати IP 3 Березня 2018 20:36
«Вони використовують населення України, вони прийшли на крові, живуть на крові, на крові вони і хочуть піти», – так про представників влади, які зараз керують державою висловився голова Волиньради Ігор Палиця.
Палиця Показати IP 3 Березня 2018 20:38
«Такого намагання узурпації влади собі не дозволяв навіть Янукович. Я кажу, зокрема, про адміністративний тиск на виборах в ОТГ. Складається враження, що Росія або фінансує вище керівництво країни, або дає йому вказівки, що робити. Бо крім узурпаторських законів, жодні закони, які покращують економічне життя українців, досі прийняті не були»
Анонім Показати IP 3 Березня 2018 20:43
«Сьогодні Путіну нічого не треба робити, йому не треба військового конфлікту. Ми самі себе доведемо до краху. Ми сьогодні вбиваємо ідею добровольчого руху, добровольчих батальйонів, які першими пішли на Донбас захищати нашу державу. У нас сьогодні рівень корупції досягнув надзвичайних висот. Зараз державна політика Адміністрації Президента та уряду робить те, що на руку Путіну», – підкреслив Палиця
Анонім Показати IP 3 Березня 2018 23:57
Палиця патріот всі ще б так робили як він на Волині!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus