USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

НКРЕКП перевірить «Волиньобленерго» на дотримання графіків відключення світла

8 Лютого 2023 09:17
Нацкомісія з регулювання енергетики проведе позапланові перевірки обленерго у семи областях, зокрема, на Заході України.

Відповідне рішення комісія ухвалила на засіданні у вівторок, 7 лютого, передає Еспресо.Захід.

Так, перевірки щодо дотримання графіків відключень проведуть у Волинській, Вінницькій, Одеській, Київській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Під перевірку підпадають наступні організації:

АТ «Вінницяобленерго»;

ПрАТ «Волиньобленерго»;

ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі»;

АТ «ДТЕК Одеські електромережі»;

ВАТ «Тернопільобленерго»;

АТ «Хмельницькобленерго»;

АТ «Чернівціобленерго».

Читати ще: «Волиньобленерго» провело тендер на понад 5 млн для одного учасника?

Раніше НКРЕКП оштрафувала «Чернівціобленерго», «Волиньобленерго» та «Вінницяобленерго». Причиною стало недотримання вимог законодавства та ліцензійних умов з розподілу електрики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Макар Показати IP 8 Лютого 2023 09:34
Що далі дадуть кілька гривень штрафу... я думаю те, що їм заносять щоб не відключали в рази перевищує той штраф.... після перевірок Старий боратин в пітьмі Новий ностійно зі світлом, БАлка темно - срібні лелеки сіяють, виниченка, возєднання видно як дньом - 40ковий як в лісі якомусь....а парк взагалі таке враження що стратегічний обєк....
лучани Показати IP 8 Лютого 2023 09:47
якщо оштрафують, то штраф заплатять споживачі.
Оля Показати IP 8 Лютого 2023 10:07
Макару! Новий Боратин теж без світла 4 через 4, ЩОДНЯ (вул. Новоселів, р-н Агапе, то точно). Були виключення у ці вихідні. А були дні, що і по 12 год. світла небуло. Якщо ви побачили, що десь світяться будинки, то люди включають генератори. Ви даєте неправдиву інформацію.
Макар до Оля Показати IP 8 Лютого 2023 10:47
Будуємо будинок в боратині вул. Набережна горить постійно інформація перевірена!!!!
Анонім Показати IP 8 Лютого 2023 10:35
Закрити їх взагалі!!!!!!!
Народ Показати IP 8 Лютого 2023 10:56
Споживачам необхідно домогтися внесення доповнень і змін до Договорів з "Волиньобленерго" з прив'язкою до сьогоднішніх реалій ! А то зміст існуючих Договорів залишився ще з часів мирного часу і абсолютно не враховує ні прав споживачів, ні, що важливо, обов'язків "Волиньобленерго" у період військового стану. А та приватна контора крутить людьми, як циган кіньми ! Чого замовкли депутати, яким виборці делегували право відстоювати інтереси людей ? Скоро вибори - і якщо вони будуть так себе вести, то бюлетені з їхніми фаміліями підуть не в урну для голосування, а їх самих виборці пошлють за напрямком руского корабля !
Здоровий глузд Показати IP 8 Лютого 2023 11:25
Праски, чи холодильники, чи світло - не мимикають. Вимикають електрику (або електроенергію).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus