USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Олександр Тиводар перебуватиме на лікуванні

11 Серпня 2017 17:00
Голова постійної поліцейської комісії Олександр Тиводар дякує за підтримку усім небайдужим волинянам, які прийшли до суду у день розгляду справи, та повідомляє, що наразі за станом здоров’я змушений впродовж ще 10 днів продовжувати лікування у стаціонарі.

Нагадаємо, затримання Олександра Тиводара відбулося 8 серпня на підставі фальшивого кримінального провадження, що відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області. 9 серпня Олександра Тиводара з гіпертонічним кризом із слідчого ізолятора доправили в лікарню. До зали суду Тиводара несли на ношах під оплески його побратимів-афганців, які вважають його затримання політичною розправою. Під час слухання справи біля нього постійно знаходилися медики, які зафіксували у нього підвищення артеріального тиску до позначки 200 на 120, неодноразово робили ін’єкції медикаментів.

Беручи до уваги те, що Тиводар не переховувався від суду, має виключно позитивні характеристики, зважаючи на його стан здоров'я, суддя вирішив відмовити у клопотанні прокурора. Як запобіжний захід суд визначив не утримання під вартою, а особисте зобов'язання. Його звільнили з-під варти у залі суду. Таке рішення в залі зустріли оплесками.

Олександр Тиводар щиро вдячний усім народним депутатам, депутатам Волинської облради та Луцької міської ради, які зверталися з заявами про надання особистої поруки. Також він дякує усім небайдужим лучанам, які прийшли до суду у день розгляду справи, зазначаючи, що йому було дуже приємно бачити таку численну підтримку у залі суду.

Оскільки попередній мобільний телефон із сім-картою у нього вилучили під час обшуку 8 серпня, усвідомлюючи свою відповідальність, він повідомляє слідчому та громадськості свій новий номер телефону +380974167557.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus