USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Організаторку порностудії у Луцьку засудили до ув’язнення. ВІДЕО

20 Серпня 2013 16:58
Одну з організаторок порностудії у Луцьку – колишнього керівника модельного агентства Олену Дьоміну – визнали винною в торгівлі людьми та легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, інформує IA ZIK.
Дьоміну та ще кількох осіб звинуватили у торгівлі людьми в складі організованої злочинної групи. Окрім того, вони налагодили роботу порностудії в Луцьку.
Вироком міськрайонного суду від 18 листопада 2011-ого Олену Дьоміну визнали винною за трьома статтями Кримінального кодексу та обрано міру покарання – вісім із половиною років позбавлення волі та конфіскацію. Ще одній учасниці студії – Діані Семенюк – дали 5 років «неба в клітинку». Інші фігуранти справи відбулися умовними термінами.
Апеляційний суд Волинської області вирок щодо Дьоміної 20 серпня залишив без змін. Натомість щодо Семенюк служителі Феміди ухвалили, що її виправлення можливе без ізоляції від суспільства.
У повідомленні йдеться, що у лютому 2010 року прес-центр СБУ повідомив, що працівники спецслужби спільно з органами міліції припинили діяльність злочинного угруповання, яке займалось виготовленням та розповсюдженням через мережу фото- і відеопродукції порнографічного характеру. Встановлено, що громадянин Німеччини та місцева мешканка – директор одного з модельних агентств, організували на території Луцька роботу порностудії.

Зловмисники орендували квартиру в одному з житлових будинків у центрі Луцька, куди під’єднали Інтернет.
Фінансування цієї студії здійснювали за кошти громадянина Німеччини, який привіз відповідну комп’ютерну техніку та налагодив її. Сам же організатор здійснив і кастинг завербованих десяти дівчат.
А в листопаді 2011 року місцева газета «Волинь-нова» оприлюднила схему діяльності студії. Конкурсний відбір молоденьких дівчат на ролі акторок для роботи в студіях Польщі, який відбувся у лютому 2009 року в луцькому готелі, широко не афішувався. До Луцька прибув пан Адріан Колеснік, громадянин Німеччини, людина з великими фінансовими можливостями. Першим помічником у нього була луцький приватний підприємець Діана Семенюк.
Договори на підприємницьку діяльність, так називався цей процес, укладалися з польською фірмою, яку очолювала дружина Колесніка, громадянка Республіки Польща, пані Віолетта Ведріховська. Її представником на Волині стала Діана Семенюк.
Отож моделям пропонували текстове еротичне спілкування через Інтернет з клієнтами, восьмигодинний робочий день, вихідні і зарплату – 800-1200 євро на місяць.
У подальшому Олена Дьоміна і Діана Семенюк самостійно підшукували дівчат привабливої зовнішності, пересилали фото та відео Колесніку. Семенюк, отримавши згоду на експлуатацію вродливих дівчат від хазяїна, готувала документи, візи і нерідко супроводжувала «моделі» на місця роботи, а вони знаходилися в Щецині та Старощецинську на орендованих квартирах.
Дівчат ніхто не закривав на замок, але їх лякали штрафами, фіктивними договорами-контрактами на півріччя, словом, влаштовували психологічний тиск. Тому хочеш чи ні, а треба було працювати протягом 12 годин, із двома-трьома перервами на 10-15 хвилин, без вихідних. Їхні «танці» виставляли на відео в Інтернет та в режимі реального часу демонстрували клієнтам.
За вербування й організацію, переїзди людей модельна пані Дьоміна та підприємець Семенюк отримували певні відсотки. Лише за декілька місяців у 2009 році завербували більш як 15 осіб.
А перед тим була здійснена підготовча робота за участю технічного спеціаліста Віктора Безушкевича, який раніше робив фото дівчат. Винайняли квартиру на вулиці Сухомлинського, встановили апаратуру, підключили Інтернет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Степан Показати IP 20 Серпня 2013 18:13
Так вона кожен день по місту швендяє,як її засудили ?
NANO Показати IP 20 Серпня 2013 19:23
))) а то вже розписали аби виставити себе героями! звичайний вебкам а не порностудія, який в європі давно легалізований. Завербували ))) там билися за зарплпти по 1000 євро.
Квітка Показати IP 20 Серпня 2013 19:45
Курвіща,ноги повихитувати,щоб падаль і не жила на цьому світі.
Я до Квітка Показати IP 25 Серпня 2013 16:56
І звідки ненависть така до людей?! Побійтесь Бога, люди!!!
Богдан Показати IP 20 Серпня 2013 20:24
8,5 років???? просто дурість якась!!! це десята частина життя!! за що???? держава пуританів і придурків!
Степан до Богдан Показати IP 20 Серпня 2013 20:38
Дурень ти,Богдане! Не доведи Господи,щоб твої діти попали під такий вплив і розпусту ... З цього все починається. Їм більше потрібно давати.
))) до Богдан Показати IP 21 Серпня 2013 11:04
не то слово. тут за убийство столько не дают, за изнасилование вообще могут дать условное. нашли тетку под показуху. ничего, еще кассация должна быть.
денис Показати IP 20 Серпня 2013 21:39
вона ж з Вишкова ще там таким бизнесом займалась
Вас Показати IP 20 Серпня 2013 21:54
Мірочка руцями закрилася...
Бред Показати IP 20 Серпня 2013 23:07
яка тогргівля? там всі добровільно були, за гроші, які в в Луцьку складно заробити... При цьому сексу там і не було... Знайшли козла відпущення, показник і показуху для СБУ, 8,5р. людині з малолітньою дитиною, яка навіть немає і не може мати через природу уявлення, що таке веб-камера...
не даремно тут Показати IP 21 Серпня 2013 00:14
туди дівчата самі приходили, ніхто їх не залякував і не примшував- тааакіііі зарплааати!!!!! Деякі навіть повторно договір укладати - підзаробити хотіли, добровільно.... Ц е вже потім служба "просила" дівчат казати, що їх хитрощами утримували у цій студії, бідних дівчаток, яким не було грошей платити за квартиру і які тож від бідності нарощували собі волосся та підкачували губи... А такі "порностудії" і до сьогодні існують у великх містах - мільйониках нашої країни.
аля Показати IP 21 Серпня 2013 10:11
А що на вулиці вже зима...
ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 21 Серпня 2013 11:09
СТАРО-НОВАЯ СТАТЬЯ.............этот сюжет "активные" борцы нравственности уже обсмоктували, в эротических картинах НАЙДЯ ПРОИСКИ ПОРНОПРОДУКЦИИ.....Квітка видно слишком некрасива и завистлива, что так активно пост кидает
Степан Показати IP 21 Серпня 2013 13:11
Шлюху на нари і це вірно !
))) до Степан Показати IP 21 Серпня 2013 17:31
сначала клиентуру, потом баб. надо соблюдать логику.
Я до Степан Показати IP 25 Серпня 2013 16:53
Степан, а ти що свічку тримав?
Баннед Показати IP 22 Серпня 2013 17:11
Когда в Луцке появился отдел нравов ?:)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus