USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ОСББ у Володимирі-Волинському отримало сучасний дитмайданчик. Відео

23 Травня 2017 18:04
Дітлахи, які мешкають у Володимирі-Волинському на вулиці Глушкова в будинках №№ 2, 4, 6, 8, 10 та 12, радіють новим гойдалкам і каруселям. Сучасний дитячий майданчик у дворі багатоповерхівок облаштували за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та завдяки ініціативній голові ОСББ «Наше містечко» Ганні Мєдвєдєвій.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Фонду.

«Щойно у Володимирі-Волинському з’явилося представництво Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», ми почали з ними співпрацювати. Спочатку створили ОСББ, згодом на установчих зборах вирішили взяти участь у конкурсі проектів. На розгляд подали проект «Ігровий майданчик для «Нашого містечка», – пригадує Ганна Мєдвєдєва.
Керівник Володимир-Волинського представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Вікторія Кашуба відзначає неабияку активність і згуртованість членів ОСББ:

«Мешканці багатоповерхівок чітко розуміли, чого хочуть, а тому працювати з ними було легко. Задоволені і дорослі, і діти, які у вільну хвилину поспішають на вулицю. І це добре, бо рухливі ігри розвивають спритність».
«Для діток такі майданчики потрібні. Адже рух – це життя, – переконаний голова фракції партії «УКРОП» у Володимир-Волинській міській раді Сергій Радкевич, який підготував малюкам солодкі призи з нагоди відкриття майданчика».
Тепер батьки спокійні за дітвору, яка охоче бавиться у затишному дворі багатоповерхівок. Дорослі не натішаться: їхні сини й доньки не просиджують годинами біля телевізорів та комп’ютерів, а гуляють на свіжому повітрі.

Голова ОСББ «Наше містечко» Ганна Мєдвєдєва переконалася: коли заручаєшся підтримкою Фонду, можна сміливо братися за будь-яку справу. Мешканці багатоповерхівок певні, що облаштування ігрового майданчика – це лише початок їхньої співпраці з Фондом.

«Цей проект особливий, адже він перший, реалізований ОСББ, яке саме робить перші кроки у становленні і розвитку. Такі ініціативи гуртують мешканців і допомагають спільно знайти ключі до розв’язання проблемних питань. Активна громада довела, що спільними зусиллями можна домогтися позитивних змін. Головне – ставити перед собою мету і рухатися вперед», – підсумував керівник західної філії Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Андрій Алексюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus