USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

«Пересилали алкоголь та наркотики», - Луценко пояснив обшуки «Нової пошти»

19 Березня 2018 19:38
Генеральний прокурор Юрій Луценко провів зустріч зі співзасновником "Нової пошти" В’ячеславом Климовим щодо нещодавних обшуків в приміщеннях компанії.

Про це генпрокурор повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Представник оператора експрес-доставок в Україні підтвердив, що санкціоновані обшуки, які проводилися представниками Генпрокуратури на підприємствах "Нової пошти" в кількох містах країни були коректними", – зазначив Луценко.

Він наголосив, що обшуки не супроводжувалися озброєними спецпідрозділами, вилученням оргтехніки і не мали намірів рейдерського захоплення.

Луценко додав, що Климова ознайомили "з численними фактами порушень, які були виявлені в роботі відділень "Нової пошти".

"Зокрема, це стосувалося пересилання у великих обсягах безакцизних алкогольних товарів і наркотичних речовин", – пояснив генпрокурор.

Крім того, він повідомив, що до слідства надійшла оперативна інформація МВС щодо ймовірного ухилення від податків в ході грошових переказів.

"Ми не тільки знайшли спільну мову, але й розробили спільний план дій", – запевнив Луценко.

Нагадаємо, 16 березня представники Генеральної прокуратури провели близько 15 обшуків складських та офісних приміщень ТОВ "Нова пошта" у Києві, Полтаві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дайош гівалюцию! Показати IP 20 Березня 2018 15:35
Прідлагаю провести обшуки в Юги в кабінеті, а може і взагалі закрити його канторку. Бо є точнякова інформация, що багато прокурорів там беруть взяткі, тоість системно нарушають закони України.
111111 Показати IP 20 Березня 2018 23:44
алкоголь вони не продавали а пересилали в межах країни це неє порушення, а де береться такий алкоголь нехай дов---йоби Луценка і Авакова виясняють, ато бабло на зарплатах беруть а не-уя робити нехочуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus