USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Подякував батькам і другу та повісився: на Волині школяр у Великодню ніч покінчив з життям

23 Квітня 2020 16:47
У ніч з 18 на 19 квітня в селі Полиці Камінь-Каширського району з невідомих причин вчинив самогубство учень 9 класу.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел в правоохоронних органах.

Як повідомляють джерела, за декілька годин до самогубства хлопець гуляв в компанії однолітків, поводив себе як завжди. Коли повернувся додому, то вкоротив собі віку в гаражі. Як кажуть, хлопець був спокійним і неконфліктним.

У пресслужбі Камінь-Каширського відділу поліції факт самогубства підтвердили. Справу веде начальник слідчого відділення Камінь-Каширського відділу поліції Богдан Плясун, який прокоментував деталі трагедії.

«До правоохоронних органів надійшло повідомлення про факт самогубства неповнолітним жителем села Полиці Камінь-Каширського району. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка зафіксувала факт самогубства на території домогосподарства в гаражному приміщенні.

Причини самогубства з'ясовуються. Слідство перевіряє різні версії, в тому числі доведення до самогубства.

На місці трагедії знайшли звернення в телефоні. Хлопець записав перед вчиненням самогубства подяку батькам, особливо про те, як сильно любить батька та подякував своєму товаришу. Наразі триває слідство», – зазначив Богдан Плясун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Жах Показати IP 23 Квітня 2020 22:01
Чому гуляв з однолітками, а не сидів вдома на карантині з батьками?
М до Жах до Жах Показати IP 23 Квітня 2020 22:44
Та яка різниця, гуляв чи сидів дома! Дитини не стало! Що за дурні запитання....
Валентина Показати IP 24 Квітня 2020 09:52
Шкода батьків ростили виховували надіялись і раділи що мають сина а він взяв і повісився і чого не вистачало.Я ніколи таких нерозуміла. Що хотів цим довести?
karsi482 до Валентина Показати IP 26 Квітня 2020 14:09
Більшість людей ніколи не зрозуміє в силу своєї недалекості (без образ). 1) Незахищеність Коли ти ростеш і бачиш що в державі якій ти ростеш процвітає корупція і бандитизм, а на вулицях тебе запросто можуть різнути ножем, тільки тому, що ти не захотів віддати комусь свій телефон (а захиститись як потрібно ти не можеш, бо тебе ж зловлять і посадять за перевищення самозахисту - це легше ніж піймати справжнього злочинця) 2) Відсутність справжнього Нас з дитинства навчають почуттям справжньої любові, дружби, честі і т.д. коли підліток виростає він стикається з лицемірством, підступністю, брехнею. (як ви думаєте, що він переживає коли 11 років йому втирали одне а він бачить інше, а змінитись вже не може) 3) Майбутнє Людина навчається чомусь, їй постійно кажуть, що от вивчишся і в тебе буде велике майбутнє і т.д. а по факту більшість вивчається (їхні батьки тратять не малі кошти) а потім новоспечений фахівець їде в польщу на заробітки бо в нас платять недостатньо, немає потрібної кількості робочих місць, а вимоги до працівників такі високі що якщо їм відповідати то без проблем потрапиш на роботу в провідні компанії світу з зарплатами які перевищують наші в десятки разів. От люди і помічають це рано чи пізно, і хтось не хоче миритися з таким, бо сенс життя в них чуть відрізняється від того який закладає нам держава (будь патріотом і працюй поки не здохнеш за хліб і воду). Сукупність, цих проблем призводить до ідеї припинення існування, тому що це не призведе до якихось змін, або ж забезпечення своїх бажаннь. А значить існування немає сенсу, а тим більше 1 менше 1 більше, всім плювати, крім його близьких Така маленька несправедливість з якою не всі хочуть миритись.
Я Показати IP 24 Квітня 2020 15:05
Те, що для дорослих не варте уваги - для підлітків справжня трагедія. Будьмо уважними до дітей.
Кіноман Показати IP 24 Квітня 2020 19:43
Дуже рекомедую подивитися фільм "Перші ластівки". Багато питань відпаде. Підлітки зараз дуже вразливі, батькам потрібно бути надзвичайно уважними!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus