USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Помер третій військовий, що постраждав від вибухів у Балаклії

17 Листопада 2019 17:10
Сьогодні, 17 листопада, у Харківській лікарні помер один з військових, які постраждали під час вибухів на Центральній артилерійській базі у Балаклії на Харківщині. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Таким чином, кількість жертв надзвичайної ситуації зросла до трьох.

"Керівництво Генерального штабу Збройних Сил України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Решта військовослужбовців, які також постраждали внаслідок події, знаходяться на лікуванні, загроза їхньому життю відсутня", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у п’ятницю, 15 листопада, на території артилерійської бази в Балаклії сталося близько 20 вибухів. Унаслідок цього загинули двоє людей, пошкодження дістали ще четверо. До харківської лікарні швидкої і невідкладної допомоги перевезли трьох постраждалих, а один - від госпіталізації відмовився. Причини та обставини, за яких сталися нові вибухи, будуть з'ясовувати слідчі Державного бюро розслідувань. За фактом вибухів на військову арсеналі відкрито провадження за статтею про недбалість службової особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus