USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пожежа в коледжі Одеси: впізнана ще одна жертва

11 Грудня 2019 14:47
Ще одну жертву пожежі в коледжі в Одесі впізнали. Про це повідомила на сесії міськради заступник мера Світлана Бедрега, передає Думская 11 грудня.

Родичі впізнали 48-річну викладачку Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Наталю Третьякову. Вона була завідуючою відділенням правового спрямування коледжу.

Щодо інших жертв пожежі нової інформації поки немає.

«Проводяться експертизи ДНК, без цього рідні відмовляються ховати загиблих», – зазначила Бедрега.

Раніше в ДСНС заявили про загрозу обвалення згорілого будинку. Демонтаж однієї зі стін коледжу тимчасово призупинено. Проводяться роботи щодо встановлення підпірних балок у двох секторах будівлі.

Також були названі суми компенсацій сім’ям загиблих. Сім’ї загиблих отримають по 100 тисяч гривень, а постраждалі – по 10-15 тисяч. Для цього з обласного бюджету виділять понад 2 млн грн.

Нагадаємо, вранці 4 грудня в центрі Одеси сталася пожежа у навчальному корпусі коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. За даними мерії, під час пожежі постраждали 26 осіб. Кількість жертв пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу збільшилася до 12 людей.

Директору Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Любові Кочерзі повідомили підозру. Її звинувачують в службовій халатності та порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus