USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Правоохоронців закликали розібратися з незаконним будівництвом у «Воротневі»

26 Вересня 2018 11:49
Розслідувати факти будівництва капітальних споруд на території волинського заказнику «Воротнів» закликали правоохоронців депутати обласної ради.

Про це йшлося 26 вересня під час сесії Волинської облради.

Перший заступник голови облради Олександр Пирожик у запиті до очільника ГУ Нацполіції Волині повідомив, що у ЗМІ опублікували резонансне розслідування про заказник «Воротнів». Так, на території природо-заповідного фонду без дозволів та погоджень Держархбудінспекції були зведені нові споруди, що мають ознаки капітальних. Йдеться про самовільне або незаконне будівництво. Реєстр речових прав свідчить, що декому там вдалося приватизувати окремі земельні ділянки на правах сервітуту. Водночас, майно на ділянках не перебуває у нічиїй власності. Олександр Пирожик вважає, що наведені факти є ґрунтом для розслідування правоохоронних органів, тож просив правоохоронців надати відповіді на свої питання.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 26 Вересня 2018 14:52
В яких ЗМІ є розслідування про воротнів. Скиньте якщо є у когось... цікаво. Недавно там був, дачі там звичайно хороші...
Анонімка Показати IP 26 Вересня 2018 17:01
А чого ніхто не закликає розібратися з підготовкою площадки під будівництво на вул.Ковельській за мостом, біля Інституту мистецтв. Чи це будівництво уже стало законним?Чи чекаєте поки там зведуть будинки, а тоді будете розводити руками мовляв не розвалювати ж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus