USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Припинити кулуарне спілкування в Мінську»: Ігор Палиця про завершення війни на Донбасі

27 Серпня 2020 09:34
Лідер партії «ЗА Майбутнє», нардеп від Луцька Ігор Палиця заявив, що потрібно вимагати припинення формування зовнішньої політики на базі Мінських угод, які «були підписані кулуарно і не в користь України».

Про це парламентар заявив під час з’їзду партії 27 серпня.

«Ми будемо вимагати припинення кулуарного спілкування в Мінську. Ми будемо вимагати припинення базування нашої зовнішньої політики на базі Мінських угод, які були підписані кулуарно і не в користь України. Ми будемо вимагати перенесення цього питання у парламенту – і відкрито у парламенті напрацювати чотири, п’ять, шість – я не знаю, скільки фахівців будуть над цим працювати – варіантів виходу з цієї кризи», – зазначив Ігор Палиця.

Окрім цього, лідер партії додав, що на загальноукраїнському референдумі українці мають ухвалити рішення, що робити з Донбасом.

«Вирішать реінтеграцію – значить, вирішить так більшість народу України. Меншість має підкоритись. Вирішать – заморозка конфлікту, значить буде заморозка конфлікту. І тільки з цим мандатом має їхати керівник нашої держави або спікер парламенту на перемовини і підписувати там угоди, міжнародні угоди. Треба – особисто з Путіним, треба – у Нормандському форматі. Все тільки заради інтересів України», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus