USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Семирічний лучанин має шанс стати «книжковим» рекордсменом України

14 Грудня 2019 21:20
У луцькій книгарні «Є» 15-го грудня відбудеться фіксація рекорду і вручення диплому Книги рекордів України наймолодшому в Україні модератору зустрічей з дитячими письменниками, дитячому волонтеру у літературній діяльності з популяризації прочитаних книг Володимиру Калішу.

Про це повідомила мама майбутнього рекордсмена Наталія Каліш, передає ВолиньPost.

Володимир Каліш – учень 2-го А класу луцької гімназії № 14 імені Василя Сухомлинського.

Eпродовж трьох років він ділиться відгуками про прочитані дитячі книги на YouTube. Разом із мамою записав близько 190 їх оглядів.

Хлопець був запрошений до прямого ефіру телепрограми «Ранковий гість», двічі записував огляди для телерубрики «Прочитати» на UA:Волинь.

На ІІ Міжнародному літературному фестивалі «Фронтера» (04-06.10.2019) був наймолодшим волонтером та модератором автора Івана Андрусяка.

Володимир Каліш неодноразово розповідав про книги широкій аудиторії – у своєму класі, на Літературній кав’ярні з вчителями гімназії, де навчається, у Волинській обласній бібліотеці для дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus