USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Сергій Мартиняк: «Дешевий популізм і турбота про людей – не одне і те ж» *

4 Квітня 2013 16:20
Не стільки зробити, скільки розказати – хвиля дешевого популізму вражає. Як і те, що до таких піруетів вдаються патріоти-свободівці, - йдеться у зверненні Народного депутата Сергія Мартиняка щодо законопроектів про скасування пенсійної реформи та реакції на них різних політичних сил.

Спочатку, мовляв, вони декларують, що комуністи їм не друзі, а потім дружно «піаряться» на проваленому голосуванні за комуністський законопроект. Прикро, що це прикривається маскою турботи про людей. Бо ж законопроект комуністів далеко не найкращий серед кількох зареєстрованих у Верховній Раді законопроектів про скасування пенсійної реформи. То ж варто підтримати не за популістський, а той, який допоможе знівелювати недоліки пенсійної реформи, - стверджує нардеп.

«Ми підтримуємо скасування пенсійної реформи і наша мета – реальна турбота про людей, саме тому ми головуватимемо за законопроект Л. Денісової з фракції «Батьківщина», - прокоментував свою позицію Сергій Мартиняк. - Наша позиція чітка - якщо щось змінювати, то змінювати реально. Колега депутат Черняков встиг на всі боки прокричати про своє здивування, що я та інші депутати-мажоритарники не голосували за законопроект комуністів. Мене ж дивує інше - свободівці купилися на популістські провокації комуністів і тепер використовують це задля дешевенького піару. В положеннях законопроекту Денісової передбачено встановлення пенсійного віку для жінок 55 років, встановлення страхового стажу для призначення пенсії по віку 5 років, страхового стажу, який дає право на отримання мінімальної пенсії по віку 20 років для жінок і 25 років для чоловіків, також передбачено повернення порядку визначення розміру пенсії по віку та зняття обмежень права пенсіонера на врахування при розрахунку пенсії заробітної плати за будь-які 60 календарних місяців страхового стажу та права на перерахунок пенсії для працюючих пенсіонерів. Я займаюся не політикою, я готовий підтримувати реальні справи. Прикро, що замість працювати, горе-патріоти надають перевагу крику на барикадах».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
ку ку Показати IP 4 Квітня 2013 16:41
Популізм — це коли перед виборами у ВР, організувати програму "Чисте село", а після виборів 31 грудня всі мусорки забрати з сіл.
Гаврило до ку ку Показати IP 4 Квітня 2013 18:49
Пообіцявши відновити цю програму з 1 березня, а сьогодні вже 4 квітня... Коли вже нас перестануть дурити...
OrestN до ку ку Показати IP 10 Квітня 2013 09:55
О тож то, краще побачити поліно у своєму окові, аніж виціджувати скалки у свободівців. Ти, пан Мартиняк - буржуй, тому ти не навиджиш "СВОБОДУ"
лучанин Показати IP 4 Квітня 2013 17:56
дешевий популізм-говорити виборцям,що ти позафракційний депутат,а голосувати разом з регіонами та комуністами на Банковій
OrestN до лучанин Показати IP 10 Квітня 2013 09:57
Мартитняк закликає працювати? а де працювати, за ті гроши, які він платить??? Такого нахабного популізма я ще не чув. Якіж вони підлі, ці олігархи..
Гість Показати IP 4 Квітня 2013 19:11
Фє, навіть не хочеться читати.
Лучанин Показати IP 4 Квітня 2013 19:48
Дешевий популізм- голосувати разом зПР та КПУ на Банковій,а виборцям вішати локшину, що ти незалежний опозиційний депутат.
Іі Показати IP 4 Квітня 2013 19:50
А де**лізм - це коли обговорюють те, про що поняття не мають
справжній лучанин Показати IP 4 Квітня 2013 19:56
Був паном курчаком,а став паном тушкою.Птенци гнезда Клімчукового- Мартиняк,Єремєєв,Івахів показали своє справжнє обличчя незалежних мажоритарних деутатів голосуючи на сходняку на Банковій.
олег Показати IP 4 Квітня 2013 19:59
Мартиняк С.В. виконує свої передвиборчі зобов"язання щодо допомоги райлікарням,є певні проекти по Рожищенській ЦРЛ і вони успішно виконуються
куку Показати IP 4 Квітня 2013 20:10
А на Волині і так чісте село.
Сергій Показати IP 4 Квітня 2013 20:23
з/пл працівникам платіть офіційну, тоді і Вас популістом не будуть вважати п. Мартиняк!!!
вітек Показати IP 4 Квітня 2013 21:00
якщо нардеп, то і спитати зась
петр Показати IP 4 Квітня 2013 22:17
ничего, скоро распустять ВР. будет чистить опять села
Сірожино-пірожино Показати IP 4 Квітня 2013 22:23
Хто тут?
петр Показати IP 4 Квітня 2013 22:52
http://www.youtube.com/watch?v=Io7bWmwGpjs&feature=player_embedded Волынские клоуны идут записываться на путч
всеодно забанять) Показати IP 5 Квітня 2013 00:19
А вгадайте де 4 з 5 "обранців" Волині були 04.04. - на Грушевського чи Банковій?) Соромно, земляки волиняни, за такий вибір! Хоча читайте й далі статті з зірочками, ведіться на псевдо благодійність і буде вам щастя...щоправда в наступному житті... можливо...
Луцьк Показати IP 5 Квітня 2013 08:49
Горе депутате - це ти піар! А не проголосувати за відміну пенсійної реформи для людей це що? (це козир для себе і підлабузництво до діючої влади)і через це з Клімчуком попав на прийом до Азарова і так само Єремєєв і Івахів!!! І тепер за державні кошти щось будете робити в своїх округах - ганьба мільйонерам, ці кошти заложені в держбюджеті-Клімчук і сам би рішив питання і в районах вже під ці кошти є програми і потім будете бити в груди, що це ви зробили! Бійтесь Бога, все в житті повторюється: як ви так і вам.... Цікаво чому повинні інші партії голосувати ще раз за пенсійну реформу (так як ти кажещ Денисової)- проголосувати разом було СЛАБО а потім вносити зміни...Але там і змін не требе - тому що людям головне ВІДМІНА РЕФОРМИ. ЦЕ ЩО ТАК ТЯЖКО ЗРОЗУМІТИ!!!І ви будете 3-х голосувати... б р а в о!!! Дуже мудро...
Виборець Показати IP 5 Квітня 2013 09:28
"Я займаюся не політикою, я готовий підтримувати реальні справи. Прикро, що замість працювати, горе-патріоти надають перевагу крику на барикадах" А для чого іти у ВР, якщо не займатись політикою, реальні справи можна робити і без депутатства, наприклад організувати програму "Чисте СЕЛО"
ку ку до Виборець Показати IP 5 Квітня 2013 14:35
Ну где эта программа? Сам видел как 31 декабря 2013 года собирали мусорные ящики по селам.
всеодно забанять)))) Показати IP 5 Квітня 2013 14:49
http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/5/6987486/ - страна должна знать своих героев))
Корінний лучанин Показати IP 6 Квітня 2013 10:41
Соромно за земляків-волинян, що вибирають таких "депутатів"!!!!
знайомий веселих олігархів Показати IP 6 Квітня 2013 14:20
сергій! знаю тебе 20 років, ти майже не бачиш на ліве око, в тебе хвора підшлункова та шлунок, в тебе не має дітей, немає освіти - ти вже дорого заплатив за бізнес! але найбільший гріх - зрадити свій нарід! тоді в нормальної людини зникає сенс життя. невже життя варте цього? єрьомі такого ніхто не напише - кокос -дороге задоволення і тут все зрозуміло ...
Александр до знайомий веселих олігархів Показати IP 6 Квітня 2013 21:50
Просто удивительно, сколько таких "знакомых" у каждого депутата! Во-первых- настоящие патриоты! Во-вторых-эрудиты и профессионалы! В-третьих - абсолютно счастливые люди, уже 20 лет которых ну совсем не гложит, что не они Еремеевы, Мартыняки и Иваховы. Зато им дано право анализировать и советовать. И, конечно же, сочувствовать и сопереживать.
порхатому до Александр Показати IP 7 Квітня 2013 09:22
где ты здесь сочувствие увидел? если твое место в жизни быть васалом, то не применяй это к другим людям
Самцу до порхатому Показати IP 7 Квітня 2013 12:59
Если теория Дарвина о происхождении от обезьяны верна, то ты лучшее ее подтверждение. Во-первых, отсутствие сочувствия- это то, что тебя пока отличает от людей. Потом возникнет сознание. Ну а так как ты с молоком матери уже впитал европейский выбор и европейские ценности, ты сможешь претендовать на лидерство в людском обществе.Успехов в естественном развитии, но помним и об искусственном отборе.
шестиконечной звезде до Самцу Показати IP 7 Квітня 2013 17:05
прежде, чем писать о теориях - их нужно немножечко читать. так вот, речь там идет о интуиции, а не о сочувствии, а в первичном коменте - об элементарном патриотизме. и еще , постарайтесь выучить украинский язык...
биологу Маугли Показати IP 8 Квітня 2013 11:25
Полностью с вами согласен, поэтому отсылаю вас к первоисточнику. Именно проявление сочувствия у самки к детенышу, у сильного к слабому, у здорового к больному является переходящим признаком к формированию сознания. В первичном комменте - обычное хамство. И еще, я всегда пишу намеренно на русском, пестуя ваш "элементарный патриотизм". Именно "элементарный", он дальше языка и символики уже более 20 лет не развивается.
Пані Леся Показати IP 8 Квітня 2013 15:50
...Я займаюся не політикою, я готовий підтримувати реальні справи. Прикро, що замість працювати, горе-патріоти надають перевагу крику на барикадах». Каже пан Мартиняк, хоча б мав розуміти, що політика це далекоглядність. Прикро!
примату из Тель-авива Показати IP 8 Квітня 2013 16:03
так или иначе, все эти теории ученые давно опровергли. в ваших коментах хорошо видны, отрицательные мутации, которые неизбежно приведут вас к вымиранию. советую почитать библию - найдете много полезного для себя, а может даже научитесь что-то созидать, а не только прислуживать и какать. эволюция вашего понимания украинского вопроса остановилась - что тоже противоречит упомянутым выше теориям. вы не способны что-либо изменить или улучшить - только алчная критика , без конструктивного подхода взамен. естественный отбор освободит наше общество от неуспевающего вида (вас). вы не нужны этой стране, этому обществу, не вижу смысла больше вам писать. "Критик - это тот, кто способен в новой форме или новыми средствами передать свое впечатление от прекрасного."- оскар уальд. сподіваюсь, що мій коментар не буде підлягати редакції, як попередні.
Обкак...ному Показати IP 8 Квітня 2013 20:59
Пожалуйста, сделайте милость, не пишите больше. Дарвин конечно же учил, что эволюция происходит неравномерно, но чтобы так, именно вас, выборочно, судьба незаслуженно обидела...Терпите, Иов, все у вас будет хорошо, вы же читали Библию! Не переймайтися! "Нет греха, кроме глупости", -вы уже знаете, кто это сказал. И работайте над собой!
последний реквием иуде до Обкак...ному Показати IP 9 Квітня 2013 09:11
утешаете свое себялюбие тем, что выливаете желчь - это не приблизит вас к успеху. "рожденный ползать - летать не может". ваш полет примитивен - возьмите шнурок, намажьте его мылом, встаньте на табурет - и ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus