USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Скоро українці зненавидять вас більше, ніж Януковича», – Ігор Палиця до нардепів

2 Лютого 2018 16:12
За словами голови Волиньради, народним депутатам негайно потрібно проводити реформи, зокрема в галузі економіки, аби підвищити рівень життя українців, та жорстко викорінювати корупцію, адже ще рік тому закінчився час, коли можна було казати, що «у всьому винен Віктор Янукович та Росія і всі провини скидати на них».

Про це голова Волинської обласної ради Ігор Палиця заявив під час прямого ефіру суспільно-політичного ток-шоу телеканалу «1+1» «Право на владу» 1 лютого.

Він акцентував, що у випадку, якщо народні обранці зволікатимуть із конкретними діями, вони ризикують втратити довіру громадян.

«Скоро українці зненавидять вас (нардепів, – ВН) більше, ніж ненавиділи Януковича, адже про нього вже забули», – сказав до депутатів Верховної Ради Ігор Палиця.

Він розповів, що, як до голови облради, до нього нерідко звертаються прості люди, які нарікають на нову владу.
«На західній Україні до мене часто приходять люди, які знають, що Янукович – злочинець, що через нього зараз в Україні йде війна і гинуть їхні брати, сестри, друзі, родичі. Вони все це знають, це для них аксіома. Але вони кажуть, що за Януковича жилося краще. Адже був порядок у прокуратурі, не дозволяли собі (безчинств, - ВН) міліція, СБУ, Держгеокадастр. Пенсії по курсу (гривні до долара, - ВН) тоді були вдвічі більшими», – зазначив Ігор Палиця.

Голова Волиньради також наголосив, що у 2014 році військово-морські сили, які дислокувалися в Криму, готові були дати відсіч проросійському руху, який інтенсивно набирав обертів на півострові, однак не отримали відповідного наказу.

Ігор Палиця розповів, що керівник флоту особисто телефонував тоді Олександру Турчинову й висловив готовність арештувати тих, хто починав сепаратистський рух. «Натомість була команда нічого не робити. Хто дав таку команду в Київ, я не знаю. Безумовно, тоді вже було багато переодягнених росіян, багато злочинців і зрадників. Але моряки готові були стріляти, проте їм не дали такої можливості», – сказав він та зауважив, що два роки кримські моряки, які пришвартувалися в Одесі, були змушені мешкати разом зі своїми сім’ями на кораблях, бо «про них забули й ніхто на них не зважав».

Окрім того, Ігор Палиця дав чітко зрозуміти, що війну в Україні розв'язала російська влада, яка має у цьому свій інтерес.

«Я вважаю Росію агресором, я вважаю, що уряд цієї країни не вартий того, аби жити на цій землі. Я не вважаю ворогом увесь російський народ, адже він зазомбований. Народи не винні – хтось керує ними для свого блага», – резюмував голова Волинської облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
123 Показати IP 2 Лютого 2018 16:16
У своїй більшості це і є соратники у?людка - януковича, хто по ригианальній партії, хто по бпп, хто комуніст-соціаліст.
Луцанин Показати IP 2 Лютого 2018 16:26
Дивися я цю телепередачу, молодець Ігор Палиця - все правильно казав.
Ухти Показати IP 2 Лютого 2018 17:02
Погано коли плутають аксиому з теоремою, особливо в правоохоронній галузі. Це не тому нещодавно премєр казав що зараз вчитися не потрібно, щоб всім добре було?
123 до Ухти Показати IP 2 Лютого 2018 17:19
Закусуйте трохи ...
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 2 Лютого 2018 17:23
Неправда. Міліція і прокуратура, та й суди теж, працювали жахливо, або не працювали зовсім. На мої скарги та інформаційні запити, звідусіль, надходили сташні й смішні відписки. Посадовці всіх рівнів крали все, що погано лежало. Процвітав "вождизм", кумівство, сватівство, свояцтво... Як, зрештою, й у нинішній час. Що робити? Та не мовчати, як заціпило! Іти й викидати із теплих крісел комуно-КГБстську владу, що залишилася із часів "совка"!
777 Показати IP 2 Лютого 2018 20:08
Скоро зненавидять?? Пфффф...
777-1 до 777 Показати IP 3 Лютого 2018 16:11
Вже зненавиділи, більше за Януковиа, і не тільки Верховну Раду а і Кабмін і Президента. В Палиці застаріла інформація.
380 до 777-1 Показати IP 20 Лютого 2018 07:34
НАРОД УКРАЇНИ ВЖЕ ПРОКЛЯВ НИНІШНЮ ХИЖАЦЬКУ, ЛЮДОЖЕРСЬКУ , ВЛАДУ ЗРАДНИКА УКРАЇНИ ПОРОШЕНКА ТА ЙОГО ПОПЛІНИКІВ, ЩО ТВОРЯТЬ ГЕНОЦИД УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ ЗАДЛЯ ОТРИМАННЯ НАДПРИБУТКІВ !!! ВЕСЬ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД ПРАЦЮЄ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ВАЛЬЦМАНИ, ФІРТАШІ, БОЙКО, СУРКІСИ, АХМЄТОВИ, ЛЬОВОЧКІНИ, ЛЯШКИ, ПАРУБІЇ, ЛУЦЕНКИ, КОНОНЕНКИ ТА ІНША МЕРЗОТА ЖИРІЛИ !
Александр до 777 Показати IP 6 Лютого 2018 13:51
Поки ви будете тих комуністів викидати,дурні? Вже давно при владі "патріоти"!
Анатолю Бідзюрі Показати IP 2 Лютого 2018 21:08
Може, досить через більш як чверть століття згадувати Союз і КДБ? Може, нам, як поганому танцюристу щось наше, рідне і близьке заважає, а ми валимо вину на привидів? Чи вигідніше говорити, що хтось винуватий, ніж сказати, що за ту саму чверть століття ми і тільки ми прокрали, проїли, розпродали, втратили весь промисловий, науковий, культурний, людський потенціал країни. Можливо, Ви не крали, але і Ви, і я спостерігали за цим і ми і тільки ми з Вами винуваті в цьому розвалі. Якщо я неправий - заперечте.
Андрій до Анатолю Бідзюрі Показати IP 2 Лютого 2018 22:29
Так-так, Радянська влада була і у Польщі, і в Чехії, і в Німеччині, та ще багатьох європейських країнах. Але всі вони уже давно вийшли на позитивну динаміку росту, їх економічні показники уже набагато вищі, ніж у радянські часи. І тільки нашим можновладцям ще досі СРСР заважає... То може причина не в радянській владі, а все-таки у нас самих?
Алекс мадагаскар Показати IP 2 Лютого 2018 23:24
Тоже смотрел эту передачу, молодец мужик, один четко сказал правду. Мы сами виноваты. Народ гнилой у нас, недружный. Это можно проследить на любом микрообществе и их поведении. Олигархи через свои сми надраконили людей что рф нам враг, а сами в то же время держат там свой бизнес. Да и на войне, на смертях наших украинцев отмывают бабло. Так что настоящий враг в ВР и на банковой сидят это все гнилье и, те кто за бабки на майдан ходили и пр массовки и потасовки Слава Украине!!!
234 до Алекс мадагаскар Показати IP 5 Лютого 2018 10:47
То что олигархи рулят, это факт, И МЫ В ЭТОМ ВИНОВАТы - НАРОД УКРАИНЫ. Но то что рф-ия еще больший враг, это никуда не делось. Рф-ия и ее народ, - это кровавая орда сеющая войну и разруху, - ЭТО НАШ ГЛАВНЫЙ ВРАГ.
лик до 234 Показати IP 13 Лютого 2018 20:17
наш главный враг- продажная власть!
Ирина до 234 Показати IP 23 Лютого 2018 05:20
В последний раз я дала взятку врачам, оперировавшим маму, по их требованию. Потом хирург нам с мужем объяснил, что иначе ей бы вставили трубку.
Микола до Алекс мадагаскар Показати IP 12 Лютого 2018 23:20
Уся ця влада у нас була сформована при активній допомозі москви. Це їм було вигідно щоби Україна не розвиваляся, щоби корупція розїдала державу, щоби усе це ворйо було зайняте продажею національних інтересів, вони проводили активну вербовку у всіх силових і державних структурах. Їхні ЗМІ, скуплене в Україні, зомбувало українське населення, особливо на сході і в Криму. Україна ПАРЛАМЕНТСЬКО-ПРЕЗИДЕНТСЬКА держава і яким би не був президент а с отією зграєю що у ВР важко бути нормальним президентом. Ігор Палиця точно вказав на винуватців нашого буття. Це олігархи, що контролюють ВР через прикормлених "народних" депутатів, гальмують реформи і не хочуть втрачати свої надприбутки.
мирослав Показати IP 5 Лютого 2018 12:38
уже зненавиділи!!!
Володимир. Показати IP 8 Лютого 2018 16:43
ще такої жадібної влади до бограбунку ніколи не було.
Александр Показати IP 13 Лютого 2018 15:47
А слідуючі будуть ще голодніші.....Кращим виходом для України була б стороння адміністрація по типу тої що була після війни в Німеччині, Японії чи Південній Кореї...Таке враження що у нас взагалі ні одного порядного політика. Одне жадібне би?ло..Вони вже давно переплюнули Федоровича.... Якби не підтримувана ними війна то вже давно повилітали б з теплих місць...
Микола до Александр Показати IP 13 Лютого 2018 19:54
Александр я в основному погоджуюсь з вашою думкою але хочу доповнити в одному вашому реченні реченні - Якби не підтримувана ними (і їхніми союзниками в кремлі) війна то вже давно повилітали б з теплих місць... Хіба ви не згодні що московська орда скувала най активнішу частину суспільства відбивати агресію із сходу. Якби не москва важко було би втриматися усьому цьому би?лу при владі. Тому місцевій воровській банді союзником є московські бандити.
Натуся до Александр Показати IP 13 Березня 2018 12:49
жінку до влади!! вона усі яечка в одну корзинку поскладае і яяяяяк цокне..будуть усі бідні- і влада . і олігархи..ще й мирову з ВВП вип"е..
Валентина Показати IP 13 Лютого 2018 17:57
Действительно необходимо установить контрольный совет ООН над Украиной
Александр до Валентина Показати IP 13 Лютого 2018 23:12
Так я і мав це на увазі, коли згадував про війну....Але хочу ще доповнити ,що в нас,як в тому анекдоті, коли щоб пояснити говорять що "місце тут таке". Згадайте історію - корінні жителі тут завжди були затюкані якісь. Оцю територію завжди товкли якісь зайди.....
Ирина до Александр Показати IP 23 Лютого 2018 05:24
ага-ага
вася Показати IP 14 Лютого 2018 20:33
порядку не було нi в судах нi в прокуратурi вже давно з часiв Кучмы !!!
Катя (Днепр) Показати IP 19 Лютого 2018 10:12
Почему "скоро"? Уже!
Ростислав Показати IP 26 Лютого 2018 09:17
«Скоро українці зненавидять вас (нардепів, – ВН) більше, ніж ненавиділи Януковича, адже про нього вже забули» Почему "скоро"? УЖЕ!!!
Людмила Показати IP 3 Березня 2018 21:12
"Скоро"?.Да я этих мразей ненавижу с первого дня их прихода к власти! Они хуже яныка во сто крат!
Alex Показати IP 4 Березня 2018 13:45
Ничего не изменится от наших возмущений....и нет разницы кто прийдет к власти
Arcson Показати IP 4 Березня 2018 19:40
Не зненaвидять. Сучaснa політичнa елітa знaходиться у мaксимaльній відповідності до "титульної нaції", просто кaжучи, до aктивної чaстини нaселення Зaхідної Укрaїни. Це нaселення еліту розуміє,її вибирaє - бо вони "плоть від плоті" в культурному,морaльному,ментaльному сенсaх. Реaльно: вибирaють тaких,як сaмі.
тамура Показати IP 18 Березня 2018 22:14
ненавижу уже 4 года!с первого дня знал кто валил сотню на майдане!тут и савченко всё рассказала_но это ни кому не надо!
елена Показати IP 3 Квітня 2018 20:40
уже ненавидят!! ненавидят даже те кто их поставил кто прыгал за них!!при януковиче в будущее смотрели и верили в хорошие в лучшие а сейчас думаешь -хоть бы не хуже!!! страшно что будущего нет.прос...ли страну -отдали крым.правильно какой то политолог сказал войну можно прекратить за сутки-только америка прикажет попугает- скажет что заморозит их счета они сразу остановят.жаль умирают пацаны ! а им не война а мать родная деньги делают все агрессия у них.с..и продажные-миллиарды декларируют хоть один завод построили!кому они копят
Шурик Показати IP 25 Квітня 2018 07:43
Разве Януковиче-Азаровы куда-то делись. Все как были, так и остаются. Ту же самую пустую мульку про Европу мутят. Хвалятся безвизом, которого нет. Украине дано free-visa - свободная виза или либеральный визовый режим, но никак не безвиз. Его просто не бывает в законах ЕС. Все судьи-прокуроры-депутаты-олигархи-чиновники как были при "злочинной владе" так и при этой ещё больше жируют. Лапшу вешать они умеют. Украинцам нужна власть народа и все ресурсы народу. В Европе это так и есть. Вот тогда Украина и станет Европой, а сейчас это рабовладельческий строй. Незачем быть в ЕС чтобы стать Европой, кончать надо рабские привычки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus