USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

США розривають договір з Росією про ліквідацію ракет

21 Жовтня 2018 07:00
Президент США Дональд Трамп підтвердив, що Штати виходять з договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (РСМД).

Про це повідомляє ТСН з посиланням на AFP.

Як писав New York Times, США закидають Росії порушення договору. "Під час роботи двох адміністрацій США та наші союзники намагалися повернути Росію до повної відповідності договору", - зазначив співрозмовник видання. Утім, за його словами, досягти цього їм не вдалося.

Раніше повідомлялось, що на думку Вашингтона, заяви президента РФ Володимира Путіна про розробки новітніх ракетно-ядерних систем свідчать про порушення Росією договору про скорочення ракет середньої та малої дальності (РСМД). Деякі оголошені Путіним розробки стали новою інформацією для американської сторони, за іншими велося спостереження протягом певного часу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus