USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» не зумів врятувати домашню гру з «БІПою». Фоторепортаж

28 Січня 2023 09:05
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» протягом всього матчу з одеською «БІПою» був у ролі наздоганяючого. Лучани і програвали 21 очко, і наближалися на відстань трьох, але в підсумку врятувати гру не зуміли, програвши у першій грі домашнього баблу – 75:83.

Рахунок у матчі відкрили одесити – забив Кабацюра. У стартові хвилини гра була рівною, що й демонстрував рахунок на табло. У лучан виділявся Панфілов, який забив ендван та влучив з-за дуги, відзначимо й ефектний данк у його виконанні. Вдалі дії партнера підтримав Бедлінський – він влучив «трьоху» та забив ендван. Однак в одеситів полетіло здалеку, тому наприкінці чверті вони зуміли піти у комфортний відрив – 20:27.
На початку другої десятихвилинки «БІПА» зуміла збільшити перевагу до 11 очок. Але вдала гра лучан у захисті дозволила їм скоротити відставання до - 3 в середині чверті.

Відзначимо Дейну, який зробив кілька вдалих дій, підібравши м‘яч після нереалізованих штрафних Коровякова та закинувши з-під кільця. Одесити взяли тайм-аут, після якого знову наростили перевагу до 10 очок. На велику перерву команди пішли за переваги «БІПИ» – 40:50.
Лучани після перерви дозволили одеситам відірватися на 21 очко. Самі ж вони за 5 хвилин зуміли закинути тільки два. Але поступово до кінця третьої чверті вони змогли скороти відставання, залишивши для себе шанс поборотися за перемогу в четвертій чверті – 51:63.
Баскетболісти «Старого Луцька» ударно розпочали четверту десятихвилинку та зуміли наблизитися у рахунку на відстань влучного трьохочкового кидка. Але щоразу, як тільки лучани наближалися у рахунку, їхні суперники знову включалися у гру та робили перевагу комфортною. В підсумку «Старий Луцьк» не зумів врятувати гру поступившись з рахунком 75:83.
У суботу лучани зіграють другу гру домашнього баблу проти «Прикарпаття-Говерли». Цього разу найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Олександр Прозапас, забивши 17 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus