USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Судитимуть підлітків, які на Рівненщині за бурштин вбили волинянина

18 Вересня 2018 16:11
На Рівненщині судитимуть 17-річних молодиків, які вбили 45-річного волинянина через бурштин.

Так, рівненські прокурори скерували до суду обвинувальний акт у резонансному кримінальному провадженні стосовно двох неповнолітніх жителів області, які скоїли низку особливо тяжких та тяжких злочинів, у тому числі вбивство з корисливих мотивів.

Йдеться про мешканця Ковеля, який 9 березня цього року поїхав у Дубровицю Рівненської області аби придбати каміння бурштину, пише «Радіо Трек».

Сімнадцятирічні хлопці, за попередньою змовою між собою, заздалегідь підготувавши металеву трубу, гайковий ключ та газовий балончик, вирішили вчинити напад на жителя сусідньої області з метою заволодіння його майном.

Під час зустрічі розмова тривала недовго, адже у дубровиччан каміння не було, і мали на меті лише забрати у чоловіка гроші. Молодики металевою палицею нанесли два удари по голові волинянину та викрали у нього близько тисячі доларів США. Після цього тіло чоловіка заховали у лісопосадці поблизу Дубровиці, а самі сіли в автомобіль «Volkswagen Passat B5» і поїхали розважатися.

З метою приховання вчинених злочинів підлітки знищили автомобіль, підпаливши його.

Дії обвинувачених органом досудового розслідування кваліфіковано як розбій, умисне вбивство, незаконне заволодіння транспортним засобом, крадіжка та умисне знищення або пошкодження майна.

Обвинуваченим на даний час обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою.

Відповідно до вимог КПК України судовий розгляд кримінального провадження здійснюватиметься судом колегіально у складі трьох суддів, а за бажанням обвинувачених – судом присяжних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ОХ Показати IP 18 Вересня 2018 16:47
Людиииии! Невже немає ціни життю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus