USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі п'яний водій впав з мотоцикла

23 Квітня 2018 11:27
У ніч на 23 квітня, в Ковелі, на вулиці Брестській, екіпаж помітив водія Yamaha, який, рухаючись без мотошолома, не справився з керуванням і впав на землю.

Інспектори негайно підбігли, аби надати допомогу. Однак 31-річний чоловік не постраждав, натомість, від нього почули різкий запах алкоголю. Згодом встановили, що не мав належних документів на право керування. Тож водій отримав протокол та постанову від правоохоронців, повідомили у патрульній поліції Волині.

Близько 2 години ночі нетверезого водія зупинили і в Луцьку.

Renault Laguna було припарковане з порушенням ПДР. Помітивши полісменів, водій розпочав рух, але був заблокований на перехресті вулиць Марка Вовчка-Гнідавська. Тест на місці показав 2, 00 проміле алкоголю в його крові. Також водій не мав необхідних документів. У результаті отримав протокол та 2 постанови.

Близько 5 години ранку – знову орієнтування про нетверезого водія.

Зупинили Volkswagen Golf на вулиці Ковельській, чоловік їхав від одного з нічних клубів.

29-річний водій пройшов перевірку на місці – 1, 70 проміле.

Отримав відповідний протокол від патрульних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus