USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку під час ярмарку збирали гроші на лікування Мар’яни Пархом’юк

21 Жовтня 2018 19:09
Книги, одяг, іграшки та інші різноманітні речі продавали біля головного корпусу СНУ імені Лесі Українки, аби зібрати кошти на лікування онкохворої Мар’яни Пархом’юк.

Ярмарок, організований друзями та знайомими дівчини, відбувся 21 жовтня.

У дівчини виявили рак крові, а відтак вона перебуває на лікуванні у Мінську. Також, аби зібрати кошти на лікування онкохворої Мар'яни Пархом'юк, у Луцьку оргіназовують благодійні побачення.

Так, йдучи проспектом Волі, лучани могли спостерігати, як перед центральним корпусом СНУ «виросли» палатки з різним крамом, де продавали все – від книг до одягу. Небайдужі містяни, дізнавшись, що ярмарок організований на підтримку хворої дівчини, тут же купляли якусь дрібничку, а дехто просто залишав кошти. Окрім того, на території ярмарку діяла фотозона, де могли сфотографуватися усі охочі.
Долучилася до благодійного заходу і незмінна ведуча «Бандерштату», журналістка Вікторія Жуковська.

«Вже вдалося зібрати мільйон гривень, але нам треба ще п’ять мільйонів, адже лікування – це не лише 36 днів, воно, наскільки я знаю, триватиме два роки. У Мар’яни хороші друзі – це найголовніше. Коли сьогодні підходили люди і казали, що вона ж не одна, то ми відповідали, що у неї хороші друзі. Цим ми хочемо показати приклад для усіх, показати те, що здоров’я і справа однієї людини може згуртувати величезну кількість небайдужих», - зазначила Вікторія Жуковська. Та додає, що їй дуже хочеться, аби Мар’яна одужала, і наступний ярмарок влаштують ще для когось.

Зі слів ведучої, речі збирали по всьому Луцьку, а один чоловік просто приніс 500 гривень в скриньку, але не захотів нічого взяти. Вона наголосила, що на ярмарку задіяні абсолютно різні люди, починаючи від діджеїв і закінчуючи тими, хто має свою весільну агенцію.

«Насправді круто, що ми організовані, але не круто, якою справою. Дуже хочеться допомогти», - наголосила Вікторія Жуковська.
Варто зазначити, що на ярмарку був банер з хештегами #36днівзмаряною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ем Показати IP 22 Жовтня 2018 07:57
Було б дуже добре як би ви ще так часто писали і про інших людей яким треба помогти на лікування, а то раз написала і все, а часте згадування залог успіху

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus