USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку під колеса авто потрапила 19-річна дівчина

30 Листопада 2016 12:15
19-річна дівчина потрапила під колеса автомобіля на вулиці Ковельській у Луцьку.

ДТП сталася о 16:23 вчора, 29 листопада.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, на місце події викликали «швидку» та рятувальну службу.

У постраждалої - черепно-мозкова травма, струс мозку, її госпіталізували в міську клінічну лікарню.

У патрульній поліції повідомили, що на службу 102 виклику на місце пригоди не було. Отож, чи ішла дівчина по переходу, чи поблизу пішохідного переходу, наразі не встановлено.

Фото з місця ДТП розмістив на «Луцькій дошці» користувач з ніком Panek, і написав, що дівчину збила маршрутка.

«Близько 16-00, на вулиці Ковельській (навпроти облспоживспілки) на переході маршрутка збила дівчину. Медики допомогли постраждалій дійти до авто швидкої допомоги», - написав він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 30 Листопада 2016 13:16
Завжди тут інтенсивний рух транспорту, не надають водії переваги пішоходам, особливо дітям котрі переходять через цей пішохід до школи. Неодноразово звертались аби обмежити тут швидкість "лежачими поліцейськимим". Владо, де ви? Чому не чуєте своїх менканців?
Водій Показати IP 30 Листопада 2016 14:25
Зауважу, в статті написано "поблизу пішохідного переходу". Так чого очікувати, як люди вискакують на проїзжу частину, щоб не обходити пару лишніх метрів. А на дворі між нішим зима, і гальмівний шлях набагато більший.
Душман Показати IP 30 Листопада 2016 14:54
а кожному переходи в йевропи стоить свитлофор и камера и попробуй не пропусти права зразу забирають дуже великий штраф або тюрма вот так учать берить приклад а мисцеву владу громада повинна розбудити
А2А до Душман Показати IP 30 Листопада 2016 22:35
крім того, в Європі штрафують і наказують громадськими роботами ПІШОХОДІВ, що переходять дорогу з порушенням правил. Переходити дорогу і там, і тут треба лише по "зебрі", попередньо пересвідчившись в безпечності такого "маневру", а не заткнути слухові отвори навушниками,одночасно переписуючись в соцмережах і йти по діагоналі дороги. Це не стосується даного випадку, але є систематичним порушенням на наших дорогах.
Оля Показати IP 30 Листопада 2016 16:14
Дівчина переходила правильно,зупинилось авто і вона пішла по переході,а далі стукнула маршрутка.Водій визнає свою вину і з своєю жінкою забезпечують всім необхідним для лікування.І не пишіть невірну інформацію,як не знаєте!
Лучанин Показати IP 30 Листопада 2016 22:37
Все більше ДТП зі збиванням пішоходів у Луцьку, все більше худоби за кермом. Коли багатієш, а культура як у бідняка, то це небезпечна суміш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus