USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку почастішали крадіжки автомобілів

22 Серпня 2019 17:07
У Луцьку зменшується загальний рівень злочинності, однак негативну тенденцію фіксують щодо незаконного заволодіння автомобілями.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 22 серпня.

Негативну тенденцію у місті спостерігають щодо незаконних заволодінь транспортними засобами – до травня ситуація була гіршою, ніж у аналогічний період минулого року. Про це повідомив керівник місцевої прокуратури Луцька Василь Корнесюк.

З його слів, наразі завдяки спільним зусиллям з міським відділом поліції вдалося за матеріалами оперативно-розшукової діяльності міського відділу затримати групу злочинців, які заволодівали автомобілями елітного класу. Окрім того, колеги з Рівненщини затримали групу зловмисників, які вчиняли злочини на території Луцька.

Водночас, у місті зафіксували зменшення загального рівня злочинності порівняно з аналогічним періодом минулого року (на 8,1%). Для прикладу, якщо минулого року у першому півріччі на території міста вчинили два умисних вбивства, то цьогоріч – жодного умисного вбивства та одне тяжке тілесне ушкодження зі смертельними наслідками. Рівень злочинності у місті нижчий, ніж в інших частинах області (75,9% порівняно з 81,5% у Нововолинську).

Суттєво зменшилася кількість крадіжок, у тому числі крадіжок з квартир. Завдяки роботі кримінального розшуку виявили кілька груп злочинці, які вчиняли крадіжки з квартир у Луцьку. Йдеться про злочинців з Ковеля та Львівщини. Для більшості затриманих обрали запобіжні заходи і скерували справи до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus