USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку поширюють листівки з рекламою наркотиків

25 Квітня 2018 16:24
Луцький відділ поліції за фактом розповсюдження невідомими особами в обласному центрі Волині листівок із рекламою щодо продажу наркотиків відомості вніс до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення або інші події.

Правоохоронці проводять перевірку, викладеної на листівках інформації, та вживають усіх необхідних заходів з метою встановлення осіб, причетних до їх розповсюдження, інформують у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

«Поліцейських орієнтовано на оперативне виявлення та знищення оголошень, встановлення осіб причетних до їх поширення», – повідомив начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області Володимир Костанюк.

Поліція просить громадян, яким відома будь-яка інформація щодо осіб причетних до поширення подібних оголошень, невідкладно повідомляти поліцію за номером «102».

Нагадаємо, у Луцьку помітили рекламу наркотиків, які можна купити в інетрнеті.

Про це писала Тетяна Ліщук у Facebook.

Вона зазначає, що діти принесли наклейки, які знайшли на одному з гаражних кооперативыв. Тетяна Ліщук зазначає, що на сайті можна просто замовити товар.

«Ніби як купуєш по інтернету чай, чи каву. Дожились, – обурюється вона та додає: Наслідки будуть. Як боротись?»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus