USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку вручили медалі випускникам шкіл

24 Червня 2017 16:55
Медалі, дзвоники та вдячність учителям і батькам: найталановитіших учнів луцьких шкіл нагородили за високі досягнення у навчанні.

Свято з нагоди вручення медалей випускникам 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста відбулося 24 червня у Палаці культури.

Перед входом у палац найуспішніших випускників луцьких шкіл вітали мелодіями духового оркестру.

Тих, хто своїми знаннями, перемогами на різного рівня предметних олімпіадах, турнірах, конкурсах, змаганнях та конференціях відстоював честь своїх шкіл та міста вітав виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Він зазначив, що сьогодні справді свято, адже молодь, що зібралася у залі – це гордість міста. Секретар міськради подякував батькам випускників за те, що вони виховали таких дітей, вчителям та усім, хто допомагав учням досягнути успіху, випускникам – за їхні старання та докладені зусилля для того, щоб здобути знання. Ігор Поліщук побажав, аби здобуті у школі знання знадобилися випускникам у житті, аби вони реалізували себе та були успішними, прославляли місто, область та Україну.
Золоті та срібні медалі за високі досягнення у навчанні найбільш успішним випускникам шкіл Луцька вручали Ігор Поліщук та начальник управління освіти міськради Зіновія Лещенко. Окрім медалей цьогоріч випускникам вручали особливі сувеніри – глиняні дзвіночки.
Після вручення нагород Зіновія Лещенко зауважила, що, як дзвоник, є дуже делікатним за своїм звучанням та формою, так і щастя – його не просто втримати. Вона побажала учням назавжди втримати той позитив, який вони отримали у школі. Головна освітянка міста зазначила, що дуже хвилювалася за учнів, до того ж, було невідомо, чи встигнуть комісії вчасно підбити підсумки балів, які визначали, хто з учнів отримає медалі. Вона зазначила, що кожен вчитель, який благословляв знаннями та добрими словами на ЗНО своїх учнів, вболівав не менше, ніж вони, оскільки оцінка учня – це оцінка професійної діяльності вчителя.
Випускниця школи №16 Катерина Смаль розповіла, що у цю мить у серцях випускників переплітаються різні почуття – радість, тому що закінчився важкий навчальний рік, гордість – тому що випускники з усім впоралися, сум – тому що сьогодні зранку у дзеркалі вони востаннє дивилися в очі дитинству.

Випускниця подякувала вчителям, за те, що ті вірили в учнів, передавали свою любов, свої знання – без них випускники не стояли б нині на сцені. Катерина Смаль зазначила, що впевнена, що після останнього уроку вчителі залишаться друзями випускників, і хотілося б, щоб через багато років вони могли з гордістю сказати – «це мій учень».
Також, як зауважила випускниця, у залі присутні батьки, які привели дітей спочатку в життя, а потім у школу, ті, з ким діти ділили найпотаємніші мрії та плани. Сьогодні батьки з тривогою відпускають випускників у самостійний політ.

Директор Луцької ЗОШ 1-3 ступенів №11-колегіум Марія Мороз зазначила, що сьогодні випускники отримують путівку в життя і назавжди зачиняють за собою двері дитинства.

«Ви – найкращі. Сьогодні ви попрощаєтесь зі школою, і все, що станеться в дорослому житті, буде залежати тільки від вас. Школа навчила вас самостійності, відповідальності, бути щирими, добрими, висловлювати свої думки, любити знання, дорожити знаннями, зробила все для того, щоб ви в майбутньому стали людьми з великої літери», - зауважила директор школи №11.

Вона зичила, аби дороги, які обрали випускники, були правильними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
рада за молодь Показати IP 24 Червня 2017 17:04
Українські дівчата і жіночки найкрасивіші, найрозумніші і найпрацьовитіші у світі ! МОЛОДЦІ ! УСПІХІВ ВАМ випускники і здоров'я міцного ! За Вами розбудова і побудова нової , сильної і багатої держави ! Не розчаровуйтеся в країні , а та францювата влада завжди не буде панувати ...
Анонім Показати IP 24 Червня 2017 17:05
а до чого та радянщина (?) з білими фартушками?
Анонім до Анонім Показати IP 24 Червня 2017 19:53
Гидко дивитися. Де вони беруть ті фартухи
Владислав до Анонім Показати IP 26 Червня 2017 16:15
А нічого що це просто танець?
Анонім до Анонім Показати IP 24 Червня 2017 19:58
Антирадянщик)))))) "Білі фартушки" були ще за царів і гетьмана Скоропадського!!!
Анонім до Анонім Показати IP 24 Червня 2017 20:45
яких царів? Ви про що? В кого були білі фартушки у прислуги?
Анонім Показати IP 24 Червня 2017 17:13
прославимо Украну в Польщі на збиранні яблук...
))) Показати IP 24 Червня 2017 18:58
ну зараз і випускниці пішли...таке враження що не школу а університет закінчили
Я Показати IP 24 Червня 2017 20:25
Всі дуже хороші, але найкраща Філюка,начальник управління освіти міськради Зіновія Лещенко. Непогану посаду для неї ввірвав.
лола Показати IP 24 Червня 2017 23:00
чудові діти!! А так хочеться щоб вони знайшли себе в своїй країні!
ввв Показати IP 25 Червня 2017 15:15
Базар вас чекає...................
Пшек Показати IP 25 Червня 2017 17:53
Всі на малину!!!
Декомунізація Показати IP 25 Червня 2017 19:25
А хто придумав цей совєццкій танец в формі часів комунізму?
Юлія Показати IP 26 Червня 2017 00:51
Всі пишуть медалісти. Коли ви вже вдавитесь тою жадобою, варняканням недоречним, заздрістю. Діти працювали, вони отримали атестати і медалі за свою працю, порадійте за них. Дай Бог їм знайти себе в цьому житті. Удачі вам випускники 2017)))
viks Показати IP 27 Червня 2017 09:50
Що вам фартушки мішають? це гарно і наші батьки в них ходили в школу вчитись, це історія! Зато в школі були всі рівні, одинакові і всі вчились.Чи батькам це з памяті витерти? А що краще як зараз розцяцьковані ходять з голими дупами на уроки, тільки думають як то випендритись один перед одним? А історія вона була і буде! Це життя...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus