USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Львові досі лежать 11 тисяч тонн сміття

26 Червня 2017 19:12
У Львові залишається невивезеним понад 10 тис. 745 тонн накопиченого сміття; за останню добу з міста вивезено лише 280 тонн відходів.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак, передає УНІАН

"За попередню добу з міста було вивезено 280 тонн твердих побутових відходів, з них - 265 тонн за угодами, які перевізники мали укладені раніше, і 15 тонн - за домовленостями, які уклали після комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій", - зазначив Бабак.

За даними управління житлового господарства Львівської міської ради, сміття не вивезено з 449 контейнерних майданчиків житлового фонду – 39% від загальної кількості, загалом це 6735 тонн.

На перевантажувальних станціях залишаються не вивезеними 3800 тонн відходів.

Читати ще: «Рейдер і шахрай»: Садового освистали на віче у Львові

Найбільше контейнерних майданчиків, з яких не вивезено сміття - у Сихівському, Шевченківському, Франківському районах Львова.

Повністю очищені від сміття контейнерні майданчики Галицького району, який є центральним районом міста.

Тим часом користувачі Facebook опублікували фото сміття під двома студентськими гуртожитками Львова на Пасічній. У коментарі пишуть, що сміття накопичилося так багато, що мешканці гуртожитків скидають нове сміття до купи просто з вікон.
Як відомо, проблему львівського сміття загострила пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі в травні 2016 року, після якої на полігоні припинили відвантажувати відходи. Через ситуацію зі сміттям діяльність міського голови піддавалася критиці з боку президента і прем'єра, буцімто Садовий "за два з половиною мерських строки не зміг вирішити найгостріше комунальне питання і буквально засипав сміттям найкрасивіше європейське місто України".

Станом на червень 2017 року у місті накопичилося понад 14 тис. тонн сміття. 23 червня почалося вивезення зі Львова накопиченого сміття. Нагромаджені відходи вивозять зі сміттєвих майданчиків на полігони в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
серик Показати IP 26 Червня 2017 23:13
натуральні не виовані свиностуденти))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus