USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Литві «відхрестилися» від розслідування проти авто на єврономерах

22 Листопада 2017 18:30
Литва не проводить розслідувань перегону в Україну автомобілів з литовської реєстрацією в обхід українських законів, повідомляє КНК-медіа з посиланням на офіційну заяву литовської митниці.

«Митниця Литви, в світлі нещодавно поширеної в засобах масової інформації заяви повідомляє, що не ініціювала жодного розслідування транспортних засобів, які зареєстровані в Литві та використовуються в Україні», – йдеться на сайті відомства.

Раніше Державна фіскальна служба України заявила, що разом з литовськими колегами почали розслідування законності ввезення до країни авто з еврономерами.

«Литовські колеги за запитом української сторони почали розслідування щодо законності ввезення та використання на території України транспортних засобів, зареєстрованих на території Литовської Республіки», – повідомляли раніше на сайті відомства.

Однак,у литовській митниці додають, що передають інформацію Україні на всі запити. До того ж, в українських правоохоронців відкритий доступ до литовської базі даних зареєстрованих машин Regitras.

«Колеги з України постійно звертаються до митниці Литви щодо порушень митного законодавства і митних органів Литви та отримують всю необхідну інформацію про проведення ними розслідуванн»", – зазначили представники литовської митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus