USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську п'яний водій ледь не в'їхав в озеро

22 Травня 2017 10:47
Мікроавтобус синього кольору з’їхав з дороги і мало не влетів у водойму. Це трапилося приблизно о 21 годині 21 травня біля міського озера Нововолинська.

На місці аварії зібрались мешканці Шахтарського мікрорайону, поліція та рятувальники, пише Нововолинській інформаційний портал.

“Водій мікроавтобусу втік. Рухаючись по дорозі, він минав собаку, який раптово вискочив йому на дорогу, авто занесло в напрямку озера і в рові зупинилось”, – розповів пасажир і власник авто. На місці ДТП працівники поліції провели йому алкотест, який показав 3.15 проміле алкоголю в крові.

За версією очевидців, яких опитує поліція, мікроавтобус «Мерседес Віто» рухався на шаленій швидкості і вилетів з дороги.

Постраждалих в аварії немає. На місці працювала слідчо-оперативна група, яка встановлювала обставини ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 23 Травня 2017 23:31
Ещё одно чудо обдолбаное искало мойку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus