USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У редакцію «Четвертої влади» кинули коктейль Молотова

22 Лютого 2018 21:19
У приміщення редакції сайту розслідувачів з Волині та Рівненщини "Четверта влада" кинули коктейль Молотова, внаслідок чого вигоріла частина кімнати.

"Моїм друзям, найкращим рівненським журналістам Четверта влада щойно спалили півофіса. Чоловік зайшов на перший поверх редакції облив бензином все і підпалив, вийшов, не ховаючи обличчя", - повідомляє в Facebook керівник рівненського "Суспільного" Інна Білецька.

"Кількість розслідувань і викритів цих журналістів обраховується не десятками, а сотнями. Страшно. Жахливо", - додала вона.



Також світлинами спаленого офісу поділилася й Анна Калаур.

"Близько 7 вeчора ми сиділи на другому повeрсі, працювали. Потім стався вибух, купа диму, вогонь. Нeвідомий бeз маски просто нагло забіг в офіс, кинув дві пляшки з нафтопродуктами і підпалив. Цe бачила дитина. Було страшно. Ми гасили спочатку самі. Всі живі і здорові, ось що з офісом. Цe вжe нe просто пeрeшкоджання. Цe залякування, цe дикість за яку трeба карати", - пише жінка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Комісар Жибер Показати IP 23 Лютого 2018 08:45
давно пора цім нишпоркам хвоста прищемити!!!!
хехъ Показати IP 23 Лютого 2018 09:42
Молотов вреда миру нанес больше чем атомные бомбы.
Сергій Показати IP 23 Лютого 2018 16:31
Це безперечно зроблено рівненським мафіозі Коруновим ТзОВ «Акватон» з метою залякування за принципову позицію редакції по захисту життя і здоровя жителів Рівного, які вже не один рік борються з незаконними викидами хімічних речовин цим «підприємством», яке їх труїть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus