USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У коридорі школи не розминулися однокласники: дівчина із травмами у лікарні. ВІДЕО

25 Січня 2011 09:34
Однокласник, якого випадково в коридорі школи зачепила плечем четвертокласниця 10-ї школи Луцька, у відповідь штурхонув її кулаком у спину, через що та влетіла у батарею.
Із забоями хребта, нирки і з розкришеними зубами дівчина потрапила до лікарні. Батьки 9-річної Діани Крамар кажуть, що донька вдарилася головою об металеву батарею після того, як її з усієї сили шторхнув однокласник. Про це повідомляє ICTV.
«Пошкодження зубів, забій лоба і болі в спині. Вона була оглянута на приймальному і госпіталізована до нас у хірургічне відділення з діагнозом забій поперекової ділянки», – каже лікар-травматолог Ігор Тарасюк.
Зараз дівчинка у хірургічному відділенні дитячої лікарні, та повертатися до школи не хоче. У тому, що сталося, батьки Діани звинувачують ще й класного керівника. Спочатку вчителька недогледіла, а потім ще й пізно повідомила про інцидент.
Четвертокласницю навіть не оглянув шкільний медик, бо дівчинка виглядала здоровою.
«Вдарив хлопець кулаком в спину, я відлетіла в батарею. Не знаю, я пробігла, трошки його торнула плечем, а він мене зі всієї сили. Я зубами об батарею, а потім відлетіла назад, ще б вдарилася головою об землю, але мене там хлопчик зловив один», – розповідає постраждала.
Мати дівчинки Оксана Крамар каже, що це вже не перший випадок, коли так травмуються діти на перервах.
Дирекція школи проводить службове розслідування. Те, що дівчинку однокласник ударив, – заперечують. Кажуть, вона сама дуже активна, часто бігає на перервах, а з дітьми всяке трапляється. Батьки хлопця готові відшкодувати моральні та матеріальні збитки.
«Сталося те, що сталося. І, безумовно, після проведення цього службового розслідування, ми зберемо комісію і комісія вирішить, яким чином нам реагувати відносно учасників цієї дії», каже директор школи Олег Михальчук.
Коли ученицю випишуть з лікарні – медики поки що не кажуть. Батьки дівчинки збираються переводити Діану до іншої школи та подавати до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 135
Тато Показати IP 25 Січня 2011 10:36
А ще у коридорах школи літаючі сумки бувають. Із наслідками.
учень до Тато Показати IP 25 Січня 2011 14:56
Якщо батьки не надають належної уваги дитині, не вчать її правилам поведінки, і є розумово-обмежені....то не потрібно перкидати вину своєї дитини на плечі вчителя, який має 30 таких шибайголів!!!! Кожна сім'я повинна, В ПЕРШУ ЧЕРГУ, навчити моральності , етикету і правил поведінки...не лише дома, на вулиці , а й в школі - свою дитину!!! А по-друге, вчити брехати дітей - ну "ДУЖЕ ГАРНО"!!!!!! Ваша брехня....може обернутись проти вас!!!!
109 Показати IP 25 Січня 2011 10:52
Вже давно за дітьми у школі ніхто не дивиться, заучі не роблять зауважень, діти не реагують. А тому,що є круті батьки, яким усі зауваження до одного місця, бо вони мають бабло і інші батьки, яким абсолютно по барабану, чи їхня дитина взагалі відвідує школу. Маю досвід роботи у школі. Знаю точно.
Ладомир до 109 Показати IP 25 Січня 2011 12:03
М-да! За союза такого не було!
За союзу до Ладомир Показати IP 18 Листопада 2013 19:15
таке було і при союзі, включаючи згвалтування молодих вчительок старшокласниками у глибинці
Zheniok Показати IP 25 Січня 2011 11:58
мда веселі дітки
937-99-92 Показати IP 25 Січня 2011 12:08
Та звичайно що винен вчитель! Як же він не міг за 30 дітками вгледіти (які мало реагують на зауваження, бо такі вже тепер діти, розбещені, знають всі свої права, а ОБОВ'ЯЗКИ - 0). На кого звалити все, тільки на вчителів! У вихованих батьків і діти виховані! Яблуко від яблука не далеко..., як кажуть!
Kapitoshka Показати IP 25 Січня 2011 12:42
Ну хто ж іще може бути винен! Тільки вчителі! А те що дітки розбещені і абсолютно не реагують, бо знають що їм за це нічого не світить, максимум в щоденник зауважження (Колись при союзі заводили в учительську і лінійкою били по руках та ще одному теплому місці). Якщо невиховані батьки, то такі і діти, не знають як себе поводити. Як кажуть, яблуко від яблуні...
109 до Kapitoshka Показати IP 25 Січня 2011 14:05
як його можна наdчити, як воно дивитися в очі і каже: "А я не буду, а я не хочу! Що хочу, те роблю?" Це те саме, що навчити сусідів не курити в під"їзді. Бити дітей у школі - не вихід. Я проти
Kapitoshka до 109 Показати IP 25 Січня 2011 19:50
Я теж проти! Просто колись боялись,а тепер їм похвіг, а від розбишак потерпають і нормальні діти
САМ Дурак Показати IP 25 Січня 2011 13:06
А ви подивіться на пику цього новоявленого директора!!! Так він тільки про хабарі і думає, як і його попередниця!!! Правду кажуть: за Союзу вже давно було б звільнено з займаної посади, а зараз повне свавілля! P.S. А был ли мальчик? А девочка сама шла, шла, думает:а пойду вот и ударюсь зубами, чтобы у директора неприятности были. P.S. Батьки правильно зроблять, що заберуть дитину з цього так званого закладу освіти. Однозначно буде цькування як і з боку однокласеиків, так і з боку заучо-директорсько-вчительської С В О Л О Т И !
аяяй до САМ Дурак Показати IP 25 Січня 2011 14:26
А ви напевно барига
Працівник освіти до САМ Дурак Показати IP 25 Січня 2011 14:47
Ну те, що САМ Дурак - це видно - тільки й знаєте, що звинувачувати - а ти ... спробуй сам попрацювати в школі... Так за Союзу за такі слова ти вже давно на Соловках сніг підмітав... критик...хр..нов
людина до САМ Дурак Показати IP 25 Січня 2011 14:51
шановний! перед тим як коментувати цю ситуацію я б на вашому місці її детальніше вивчила! якщо ви самі йому хабаря не давали, то й нема чого про це стверджувати! а більш достойної людини як Михальчук я не знаю!
ДУРАКУ У ВІДПОВІДЬ))))))) до САМ Дурак Показати IP 25 Січня 2011 15:02
ТИ РІАЛ не дурак, ти РОЗУМОВО ВІДСТАЛЕ створіння, з обмеженим світоглядом і АБСОЛЮТНО неграмотним описанням своєї думки!!! повторно вчити українську мову і лікуватись!!!
Kapitoshka до САМ Дурак Показати IP 25 Січня 2011 19:31
Нехай забирають! сумніваюсь що щось зміниться після цього! Чому винен не хлопчик, який штовхнув, а вчителька?
makar до САМ Дурак Показати IP 26 Січня 2011 09:32
...не знаючи людини, так про неї говорити... цей директор дуже порядна людина.
xz Показати IP 25 Січня 2011 13:44
школа винна не менше батьків виродка. директора разом з так званим класним керівником - звільнити нах... де реакція управління освіти? чим взагалі займається це управління!!??? подивіться на що зараз перетворилися школи і вчителі!!! покривають одне одного, збирають гроші з батьків, своїх прямих обов"язків не виконують, лижуть зад багатим батькам, а якщо щось станеться - винні батьки, бо так виховали. блювати хочеться від такої освіти... ви подивіться де зараз найчастіше калічаться діти - ні не на вулиці, а в школі... може вже досить чесати зад та зайнятися ділом???!!! микола ярославович, ви вже закінчили в кадри бавитись? може вже час щось робити?! громада чекає від вас дій та результатів!!! де вони?? де ваша обіцяна відповідальність!!! більш ніж впевнений, що все це замнуть, директор далі буде працювати і збирати комісії і гроші, класному максимум дадуть догану, начальник управління освіти напише голові гарну паперу, типу, проведена відповідна робота... і т.д., а дитина на все життя залишиться без своїх зубів, і це ж дівчинка!!! П.С. вибачаюсь перед педагогами, які дійсно вболівають за дітей, їхні знання та долі, а такі є, я точно знаю...
......................... до xz Показати IP 25 Січня 2011 14:28
Ваше прізвище випадково не Масиник
Kapitoshka до ......................... Показати IP 25 Січня 2011 19:37
"де зараз найчастіше калічаться діти - ні не на вулиці, а в школі..." - це якість підтверджені дані, чи просте меління язиком? Якщо трохи пошевелити своїми мізками ХZ то можна додуматись, що в школі діти проводять в 10 разів більше часу, аніж на вулиці, і якщо з ними щось на вулиці і станеться, то телебачення не біжить знімати і показувати все в таких тонах!
Igor1 до ......................... Показати IP 27 Січня 2011 17:32
і я думаю, що "xz"- Масинник, бо дуже схожий лексикон!!!!!!!!!!!!!!!
makar до xz Показати IP 26 Січня 2011 09:37
та до чого тут директор з вчителем,йолопе! ти хоч раз в школу заходив(ла)? на перерві діти ганяють як ошпарені. у цьому випадку лише батьки хлопчика повинні нести відповідальність. досить вже того совкового підходу до визначення "винуватих"посадовців. тебе б на місці того вчителя побачити...
makar до makar Показати IP 26 Січня 2011 09:39
П.С.цей коментар до "ХS"
Небайдужий вчитель. Показати IP 25 Січня 2011 14:24
Шановні батьки, ваша функція на дітонародженні не завершується! Виховуйте. приділіть хочаб 5 хвилин уваги дитині вдень! А дівчинка ця неодноразово зачипала дітей, новини викладені на цій сторінці лише з одного боку - вислухали лише сторону потерпілої, а хлопчика хто небудь запитав. Навчить власних дітей правильно поводитись, а не пробігати так що збиваєш інших дітей і буде меньше травматизму серед дітей. Чомусь останнім часом наші батьки згадують про своє чадо лише після того, як щось трапиться. Доречі на сьогоднішній день ви шановні батьки маєте право обирати школу не лише по місцю проживання, тож вперед відкривайте приватну і працюйте. Шкода , що школа повинна брати всіх до 9 класу. А ці новини носять так званий заказний характер. Хто замовник думаю всі хто стежить за подіями в освіті здогадались
Небайдужиий до Небайдужий вчитель. Показати IP 25 Січня 2011 18:54
Вчитель, скажите, Вы работаете в службе слежения, чтоб утверждать что эта девочка неоднократно ЗАЧЕПАЛА детей??! А остальные ученики ходят меллено и стараются не косаться друг-друга?! И только хлопчик которого так воспитали родители, не ЗАЧЕПАЕ, не ХОДИТ МЕДЛЕННО, а бъет девочку кулаком как учат его на тренеровках карате!!! Мальчик известен своим поведением не с лучшей стороны, о чем жаловалась неоднократно сама учитель- "Он и на меня может прыгнуть,я незнаю что с ним делать!!!" А теперь, когда запахло "жареным", прокачала учеников как нужно говорить чтоб спасти свою бестолковку! Собрала угодных, прогибающихся родителей чтоб те сказали какая она хорошая. Это наврятле поможет! Так как надо быть хотябы вменяемым человеком, и ребенка завести к медсестре или вызвать медиков! А не нести бред что ребенку помошь не нужна, это что за сверхестевственные способности!!! Позвонить родителям только через 40 минут, зная что у ребенка одна почка! И это не первый пофигизм учителя! В 1-м классе она отправила ребенка из школы домой с двойным переломом руки, саму!!!!!!!!! И так-же, без медика!!! Была прощена добрыми родителями, и даже не попросила прощения!!!!!! Учитель что марсианин, незнает своих ДОЛЖНОСТНЫХ ОБЯЗАННОСТЕЙ???!!! Что касается вспоминаний про свое чадо- Мне откровенно жаль Вас,судя по вашему коменту видно что Вы удиляли ребенку по 5 мин в день и вспоминаете про чадо только когда что-то случится! И еще, заказные бывают автомобили и т.д., а ребенок лечится не по заказу!!! Рекомендую Вам для себя и особенно для всех детей повторить обязанности учителя!!!
123 до Небайдужиий Показати IP 25 Січня 2011 19:27
Якщо ти небайдужий, то я тролейбус !!! Ви далекі від дійсності, а катьорите свої бредові коментарі від яких аж тошнить!!!!Це втебе безтолковка замість голови. І тобі до цієї вчительки як до Америки ! Поняв ???
Небайдужий вчитель. до Небайдужиий Показати IP 25 Січня 2011 22:50
Шановний небайдужий дописувач, ви не зрозуміли іронії моїх суджень. А мою дитину жаліти не варто. Доречі вона навчається в ЛНВК № 10 і ніяких нарікань на її поведінку від класовода я не чув. На щастя моя дитина зростає в любові, турботі тому і веде себе як належить вихованій людині.
ГРЕК Показати IP 25 Січня 2011 14:39
Якщо це дійсно - вчитель , то це дуже прикро.Хіба що - "трудовик".Пише на рівні 3-4 класу.
Exaboto до ГРЕК Показати IP 25 Січня 2011 21:35
ти рахуєш "трудовиків" якимись неповноцінними?
людина Показати IP 25 Січня 2011 14:57
а ви зверніть увагу, чому дитина лежить у відділені "хірургія"!? а не "травматологія" чи "урологія"? і чому лікар в сюжеті оглядав дитину не піднімаючи маєчку? я вам відповім сама! в "хірургії" тому що де знайшовся знайомий лікар, туди і поклали, а маєчку не підійняв, бо по логіці там мав би бути синець! а його там нема! а ще шановні пригадайте куди цілилась на посаду Масиник А.В. в ЛНВК "10 але спіймала облизня! от тут травля і почалась! Доречі, мама дівчинки, журналістка і лікар являються колишніми учнями "чудового" педагога Масиник А.В.
Zheniok до людина Показати IP 25 Січня 2011 16:02
мда, дурновате ти і людиною себе даремно називаєш
з батьківського комітету до Zheniok Показати IP 25 Січня 2011 16:21
а мені просто цікаво, чому не взяли інтерв'ю у іншої сторони інциденту, чи принаймі у вчительки? могли б запитати і в дітей - однокласників чи дійсно та дівчинка таке безневинне створіння , бо особисто я переконана у зворотньому, моя дитина мені розповідала інший варіант цієї події,і про вовка в овечій шкурі, правда вже з вибитими зубами...
Zheniok до з батьківського комітету Показати IP 26 Січня 2011 00:43
взяли інтервю у вичтельки сьодня по Аверсу дивився, вшоці був- ну вдарилась, ну зуби вибила, ну там болить, але нічо, ше там шось біля дошки розбирала. Шось дівчинка явно на вовка не схожа, і відверто придумати варіант, коли вона могла зробити шось таке, шоб її швиргонути у батарею, щоб пошкодити зуби, хребет і шо там ше
людина до Zheniok Показати IP 25 Січня 2011 16:27
якшо у вас НЕшановний опоненте, така раекція, тио це означає лише тільки те , що я цілком права! а правда, як усім відомо - очі коле! і не факт, що Женьок якимось чином причетний до викривлення данної події! так в чому ж ваша вигода тут? )))
Zheniok до людина Показати IP 26 Січня 2011 00:50
така реакція означає, шо ви безмогла дурепа, інакшого пояснення для особи, яка вважає, що мати 10-11річної дівчинки вимудрила подібний сценарій, коли її дитина отримує серйозні тілесні ушкодження, потрапляє у шокову ситуацію, коли до неї як до обєкта насильництва прикута суспільна увага, прямо до того, що буде змушена змінити місце навчання - і уся ця херня, тільки для того, щобб її "улюблений" педагог, міг підсидіти директора цієї школи, вибачте таке придумати, може людина з хворою психікою, та абсолютною пустостою в місці, де в людей мозок розміщенний
людина до Zheniok Показати IP 26 Січня 2011 08:19
на вашу репліку в мене крім посмішки нічого не виникло! так однобоко і не далеко дивитись на ситуацію може тільки прихвостень, або розумово і психічно не стабільна людина з неповною початковою освітою!!!)))) мені щиро шкода вас! мій безхребетний опоненте!)))))))))))
Gerda до Zheniok Показати IP 26 Січня 2011 15:34
у шокову ситуацію дитина потрапила по вині батьків - це вони роздули на всю Україну з мухи слона.Розібралися б з батьками хлопчика, зробли б дитині зуби і нормально б дальше жили і вони, і їх дитина.А судитися через це зі вчителем, чи навіть просто обвинувачувати вчителя - як мінімум не логічно, а як максимум по-свинськи.Вчитель скільки років давала основу знань початківцям, заслужила хороші відгуки від багатьох батьків явно не за красиві очі, а тепер отримала "подяку" за те,що "недогляділа"!Шановний Женьок,якщо у вас є діти, дайте відповідь чесно,вони ніколи нічого вдома собі не пошкоджували?Дай Бог, щоб воно так і було і нічого з ними не траплялося, але ж трапляється всяке з дітьми і вдома,так що, батьків судити?чи може, батьки несуть менше відповідальності за своїх дітей, ніж вчителі?Вчителі просто люди, а не Супермени, які можуть втигнути передбачити всі негативні події.Не вимагайте від них того, чого б не змогли зробити ні ви, ні я, та й ніхто.Навчіться розглядати ситуацію з усіх сторін.
Zheniok до Gerda Показати IP 26 Січня 2011 17:09
ви вже якось формулюйте корректніше, так я погоджуюсь, що батьки в цій ситуації ненайкращим чином вчинили, що, мабуть, роздувати такий гучний скандал не варто було б і цілком припускаю, що таку ідею їм міг підказати хтось зі сторони, можливо. Але, вибачте, говорити, що мати навмисне свою дитину штовхнула на таке, для того, щоб Масинник стала директором школи - це ідіотизм Тепер щодо вчительки, я особисто не кажу, що цей випадок стався з її вини, бо це дійсно діти. Але вона може бути, хтозна яким педагогом, сторазів заслуженим і тисячу відслуженим, та доправити дитину у медпункт, щоб її оглянув медпрацівник, вона була ЗОБОВЯЗАНА! В Україні щороку трапляються випадки смерті дітей у школі, хто його знає, що могло статись з цієї дівчинкою, скільки є випадків, коли страшні наслідки від травм зявлялись через значний час після їх отримання. І те що ця вчителька так вчинила - це прояв дикої халатності, за яке вона повинна бути покарана. Я коментую лише цей конкретний випадок, мене не цікавлять стосунки, батьків з вчителькою/директором/всією школою. Чи бере там директор хабарі чи не бере(не вірю взагалі, що є такі що не беруть, бо не розумію, як в такій системі, в такій країні він зміг зайняти таку посаду в такому віці).
????? до Zheniok Показати IP 26 Січня 2011 18:48
до вашого відому на той момент медсестра школи була на лікарняному, а чому ніхто її не заміняв то питання в поліклініку
ВІдпровідь Женьку до Zheniok Показати IP 26 Січня 2011 21:48
Де беруться такі розумні як ти ????? Директора призначила начальник управління Масиник А.В. і він прекрасний керівник, людина з великої букви. А для цього не потрібно мати багато років. Так що твої коментарі недоречні.
людина до Zheniok Показати IP 27 Січня 2011 08:05
А ніхто і не казав, що мати навмисне штовхнула свою дитину! говорилось лише те, що саму ж маму, впливова рука підштовхувала до таких аморальних дій, як наклеп!!!!! і щодо коректного формулювання, ця порада швидше стосується саме вас!!!!!!Zheniok,а те шо вчитель повідомила батьків відразу - це факт, і те що вони прийшли із запізненням, а не відразу це провина аж ніяк не вчителя а самих же батьків! ви мене вибачте, але вже аж смердить слухати (і читати) коментарі тата дівчинки, ви нешановний Крамар краще оприділіться на якій саме мові писати, а то цей жахливий суржик і вульгарне висловлювання думки, аж занаддто вас видає! і ще одне, якщо син (Крамар-тато) судився із рідним батьком! то що вже казати про моральність і лояльне ставлення до чужих людей!!!... і на світі є найвищий суд БОЖИЙ , ви Крамарі не боїтесь за свою дитину, що накличите справжню хворобу ?!!
Друг до Gerda Показати IP 28 Січня 2011 21:22
+1
я до людина Показати IP 25 Січня 2011 19:32
Людина, ты поэму писать не пытался?! Хорошо сочиняешь, я знаю маму, и уверяю тебя что она не училась у Маснык А.В, которая в прошлом году уже была директором ЛНВК10! Так что не путай педали!...
***** Показати IP 25 Січня 2011 15:49
Огидно це все. Є п.р.и.д.у.р.к.и батьки, в котрих якщо завелись гроші, то вже носа деруть і відповідно так і дітей виховують. Є й п.а.д.л.ю.к.и вчителі, яких до школи на гарматний постріл не можна підпускати, бо вони такі педагоги,як з г....на куля.Відношення до дитини, коли не лижеш ж...опу "педагогу" та не носиш презентів теж добре відомо, до речі в одній з найпрестижніших шкіл Луцька - тьфу на неї!нікому тепер не раджу віддавати туди своїх дітей. Жахливо, що такі випадки взагалі можливі в стінах школи, але дійсно ми ж не знаємо що і як там насправді відбувалось, наскільки дійсно постраждала дівчина,і ніде правди діти - і дівчата бувають не завжди тихі, ніжні створіння, а такі,що ого!, хоча хлопця це звичайно теж не виправдовує. Треба всім наполегливо пояснювати дітям, що життєві ситуації все ж краще вирішувати без "тілесних контактів"
109 до ***** Показати IP 25 Січня 2011 22:03
Дайте номер школи для презентів.
мама ще однієї постраждалої дитини Показати IP 25 Січня 2011 16:28
Тиждень тому подібний випадок стався в 6-в класі 24-ї школи міста Луцька. Мого сина побив однокласник ногами в голову і живіт. Його батьки -теж товстосуми, в результаті цьому учню можна все -посилати матом учителів, зривати уроки, бити однокласників. Місяць тому 18 батьків написали заяву на ім'я адміністрації школи, аби його перевели з нашого класу. Нам відповіли, що він гіперактивний, особлива дитина і йому потрібні особливі умови !В результаті через кілька днів від нього постраждала моя дитина, а школі ніхто навіть не завів його в медпункт. І про інцидент мені повідомила не вчитель, а однокласники мого сина. В травмпункті поставили діагноз "забій голови, забій черевної порожнини". Я написала заяву в міліцію. В результаті у відкритті кримінальної справи мені відмовили, пославшись на те, що це "легкі фізичні ушкодження". На раді профілактики в школі мені заявили, що винна і моя дитина, оскільки теж гіперактивна. Батькам, які збирались прийти на раду підтримати мене, заявили, що їх на раду профілактики не запрошують.Тепер дитина абсолютно не має стимулу йти в школу...
Небайдужий вчитель Показати IP 25 Січня 2011 17:12
Шановні дописувачі, давайте дочекаємось результатів службового розслідування. Лише тоді можна буде робити висновки. А шановні батьки, любіть, піклуйтесь та допомагайте вашим дітям щодня. Це ваші діти і впершу чургу виховувати повинні ви. а вчителі самі без вас, не впораються яким б досвіченими вони не були без вашої підтримки та допомоги.
Я ЗА ПРАВДУ Показати IP 25 Січня 2011 17:16
Здравствуйте!Мне конечно очень жаль Диану,но никто из детей от этого не застрахованный и вины учителя здесь нет!В первую очередь родители должны были научить ребенка с одной почкой как беречь свое здоровье,а не разрешать ходить на физкультуру(от которой освобождена)и водить на танцы,да и сама она не из тех кто сидит на одном месте!А не винить учителя,одноклассников,школу и т.д. Почему не озвучили рассказы детей которые это видели!?И вообще представляете что бы было если бы по каждому такому случаю(кто-то кого-то толкнул) снимали репортаж и пускали на всю страну???????Такими "происшествиями" был бы забит весь эфир!Такую шумиху затеяли родители,которая будет им на руку в суде.
Zheniok до Я ЗА ПРАВДУ Показати IP 26 Січня 2011 00:55
а вы не считаете, что привлекать детей, к подобного рода разследованием, как-то неэтично. Что вы хотите, чтобы они вам на камеру сказали? Начали нагаваривать друг на друга? Так, им жить в одном колективе, еще лет 7
однокласниця Показати IP 25 Січня 2011 17:32
Як кажуть в народі - "аби кізка не скакала, то б і ніжку не зламала"! От і в даній ситуації теж саме. Дівчинка сама винна в тому що сталося....
о. Показати IP 25 Січня 2011 17:35
Для тих кому цікаво-зайдіть у будь-яку школу на перерві-ви забули що таке дитинство?Там з порогу вас знесуть з ніг першачки.А вчителі насправді не винні-бо нема можливості приставити на перерві до кожної дитини наглядача .Хочете порядку-виховуйте своїх дітей.
Annet Показати IP 25 Січня 2011 17:38
Здравствуйте!Мне конечно очень жаль Диану,но никто из детей от этого не застрахованный и вины учителя здесь нет!В первую очередь родители должны были научить ребенка с одной почкой как беречь свое здоровье,а не разрешать ходить на физкультуру(от которой освобождена)и водить на танцы,да и сама она не из тех кто сидит на одном месте!А не винить учителя,одноклассников,школу и т.д. Почему не озвучили рассказы детей которые это видели!?И вообще представляете что бы было если бы по каждому такому случаю(кто-то кого-то толкнул) снимали репортаж и пускали на всю страну???????Такими "происшествиями" был бы забит весь эфир!Такую шумиху затеяли родители,которая будет им на руку в суде.
я до Annet Показати IP 25 Січня 2011 20:35
Людина, ты поэму писать не пытался?! Хорошо сочиняешь, я знаю маму, и уверяю тебя что она не училась у Маснык А.В, которая в прошлом году уже была директором ЛНВК10! Так что не путай педали!...
????? Показати IP 25 Січня 2011 17:41
Історія 24школи показує, що без хороших блатів тобі ніде недопоможуть, а в даному випадку знайшлося все і лікар, і телебачення, і адвокати.А звинувачувати вчителя в такому - це брєд, адже вона не одна в класі...І яку силу має мати цей хлопець, щоб нанести такі травми "з одного удару"??? а тещо неправду говорять видно з відео як говорив лікар і дитина(видно добре готували батьки.) порада для всіх вчителів - нехай непопадаються такі батьки в учнів, бо дитина не виновата шо ........
перехожий Показати IP 25 Січня 2011 17:54
Цілком погоджуюсь з Annet!!! А батьки мабуть не розуміють, що в яку б школу не віддали свою дитину, вона всеодно не застрахована від подібних випадків, бо така вже вдача дівчинки...
АнОнІм Показати IP 25 Січня 2011 18:25
Я теж бачив репордаж про випадок у школі №10.І деректор мені сподобався,на хабарника зовсім не схожий.Професійно відноситься до події.І взагалі його вигляд викликає тільки позитивні почуття,чого не скажеш про лікаря та батьків дівчинки.
Kapitoshka до АнОнІм Показати IP 25 Січня 2011 19:45
+1000 "чого не скажеш про лікаря та батьків дівчинки" І про саму дівчинку. Брехня - її перше ім'я!
ЧП Показати IP 25 Січня 2011 19:36
Мені дуже шкода, що в наш час дуже багато брехливих і продажних людей. А дехто йде до поставленої цілі по трупах. Шкода , що продажні коресподенти, лікарі, адвокати.
Колега Показати IP 25 Січня 2011 20:06
Директор школи порядна,розумна,вихована людина.Яку хочуть "облити"брудом,але цього не буде!Шановна Крамар!Не купуйте хвороб своій дитині!Бог є на світі!
Просто Показати IP 25 Січня 2011 20:08
Яка різниця, що дівчина теж когось зачіпала, то що їй тепер можна зуби вибивати??????????? Як взагалі вище можна було написати - САМА ВИННА!!!!???? Звичайно, основну роль в вихованні дитини грають батьки, але все ж таки поки дитина у школі - за неї відповідає ВЧИТЕЛЬ!!!
Kapitoshka до Просто Показати IP 26 Січня 2011 00:06
Круто, що ви знаєте закони та свої права, і діти права свої знають, а от про обов'язки та правила повіднки чомусь усі забувають! все просто, як ваш нік
перехожий 2 Показати IP 25 Січня 2011 20:21
Шевчук Н.І. прекрасний вчитель. Дай бог, щоб всі дітки мали такого першого наставника в житті.
я Показати IP 25 Січня 2011 20:50
Капитошка, видно у тебя как со зрением так и со слухом дела обстоят не важно! Так что рекомендую научиться отвечать за свои действия и слова, а не отрыгивать про брехню! Ты что доктора лично знаешь чтоб утверждать?! Малолетняя детская неожиданность!
33квартал Показати IP 25 Січня 2011 21:23
Когда я учился в той школе,когда была директором Светлана Ивановна Лашина,были случаи,но их быстро присекали,время было другое..да и люди..
Стрийко до 33квартал Показати IP 26 Січня 2011 10:03
Не треба ля-ля. Такі випадки були ЗАВЖДИ і не лише у 10 школі
Я Показати IP 25 Січня 2011 21:24
Крамар.бійся БОГА!!!!
Доктор Пепер Показати IP 25 Січня 2011 21:29
Я був о4евидцем поступлення дівчинки на лікування. Ця, зі страшним забоєм єдиної нирки, дівчинка могла пройти лікування без госпіталізації. У цьому їй і відмовили медики. Якби не журалісти з IcTV, репортажу з лікарні не вийшло б. Та бідна підневільна медицина, куди їй було діватись? Які ж серйозні травми ми після цього обговорюємо? 2 надщерблених зуби?
Я до Доктор Пепер Показати IP 25 Січня 2011 22:03
Хто заставив лікарів писати брехливий діагноз? Яка ціна?
христина Показати IP 25 Січня 2011 21:34
Цікаво, а черговий вчитель на перерві там був? Адже в коридорі повинен чергувати вчитель і дивитися за дітьми.
Компетентний Показати IP 25 Січня 2011 21:36
Шановні...в школах Луцька жорстокість завжди була є і певно буде!!!Старшокласники завжди жорстоко ставляться до меньших!!!
спідермен Показати IP 25 Січня 2011 21:52
*Просто*...ви що,пропонуєте мене і всіх учнів школи привязати до парти чи опутати як скотину у стаді?!?!?!...і запитайте у своїх дітей чи вони плавають по школі,і де така школа з такими учнями є!
Тато Показати IP 25 Січня 2011 22:10
Я теж бачив репортаж про 10 школу. У нас за гроші можна все купити і оббрехати хороших людей. Директор школи - це дуже порядний, розумний і тактовний керівник. А от батьки Діани - це люди, які не зуміли виховати свою дочку. Вона взагалі не вміє ходити по шкільних коридорах а скаче по трубах, на зауваження старших не реагує, бо у батьків є гроші, за які можна купити і адвоката, і лікарів, і навіть телебачення. Адже батьки від судових тортур отримують задоволення. Бог є на небі. Купувати хвороби - це гріх, адже з часом все справдиться, от тоді буде...
Я Показати IP 25 Січня 2011 22:14
Лікарі хабарники!За гроші напишуть все!
Моніка Показати IP 25 Січня 2011 22:23
Шановні батьки, Крамар! На чужому горі свого щастя не побудуєте. А Ваша дочка тільки розпочинає своє життя. Отож, задумайтесь!!!! Ваш вчитель - це порядна людина. А з такою репутацією вам, мабуть прийдеться виїхати в школу іншого міста. Бо так люди не поступають!!!!!! Задумайтесь над своїми діями, поки ще не пізно.
Мама Показати IP 25 Січня 2011 22:34
Моя дитина навчається у початкових класах 10 школи. Вчителі - це дуже розумні, ввічливі і тактовні люди. Не оббріхуйте їх. А правильно виховуйте своїх дітей, шановні батьки!!!!
vseznayko Показати IP 25 Січня 2011 22:52
хочеться подякувати Шевчук Надії Іванівні за добросовісну педагогічну роботу, за ті знання, які вона дає своїм учням, за виховання їх, за турботу!!! Низький уклін!!!! а що сталося, так це - нещасний випадок, а бруд, який виливають, ну так просто це не пройде, відгукнеться тоді, коли буде пізно шкодувати. Бережіть себе та своїх діток!!!!!
Не вірю Показати IP 25 Січня 2011 23:53
Вчителька не винна, якщо батьки не навчили своїх дітей нормальної поведінки. А інтерв"ю якесь "брехливе" і одностороннє.Це від непрофесіоналізму журналіста, який подав інформацію лише від "потерпілих", і ,не маючи на те право, невірно розставив акценти "без суду і слідства" на власний розсуд.
ваш учень Показати IP 26 Січня 2011 00:00
Дорога моя перша вчителько! Я з теплотою у серці згадую ваші перші уроки. І щоб мені не говорили про вас, я знаю ви -найкраща. Шановні батьки Діани! У майбутньому ви отримаєте достойного опонента для себе у суді. Ваша донька пройшла справжню школу брехні і лицемірства, яка стане їй у нагоді, щоб вирішувати у майбутньому свої питання таким же чином. Задумайтесь: як виховав дитину змалку - таку отримаєш старість.
доросла дитина Показати IP 26 Січня 2011 00:39
По- перше, батьки дитини звернулися до лікарні не в перші години після отримання травми (звернулися самостійно на приймальне відділення ВОДКЛ на наступний день після випадку травми)постає велике питання: чого важко травмована дитина (з огляду репортажа) стільки пребувала дома, та й ще з єдиною ниркою.?????? -- чому в класі 30 дітей, а травмується одна? ---- чому в репортажі "незалежних журналістів" немає жодного коментаря свідків події, які готові були свідчити еа камеру, і покази яких в день події були зібрані працівником міліції????? -- факт: лікар який фігурує в сюжеті є близьким до батьків дівчинки. -- попри все шоу, бажаю швидкого одуження дівчинці, та хлопчику,який внаслідок проведеної інфрмаційної компанії отримав психологічну травму. --- батьки Діани, знайдіть добру для Вас школу, перестаньте тероризувати вчительку,яка для освіти вашої дитини зробила досить не мало, добре знаєте, що маю на увазі. за кожен пункт готовий відповідати, на відміну від брехунів, які лишали тут свої коментарі.
) до доросла дитина Показати IP 26 Січня 2011 10:14
я вам аплодую і повністтю підтримую вашу точку зору!) БРАВО!
Pit до доросла дитина Показати IP 26 Січня 2011 13:02
повністю підтримую!
Kapitoshka до доросла дитина Показати IP 26 Січня 2011 20:39
+100000000
LOLA Показати IP 26 Січня 2011 01:04
Девочка явно не ангел.Она и ее родители ходят всем и рассказывают, что девочку после инцидента били ногами одноклассники и учительница била по спине.У кого крыша поехала? А я знаю от ее одноклассников, что все было далеко не так, как рассказывают родители. У девочки давно проблемы с дисциплиной и говорить такое о людях мягко говоря ДИКО! На месте родителей я бы не выносила сор из избы не позорилась на всю страну это делу не поможет и выставлять выбитые зубы на весь экран смешно, а где ушибы о которых говорится в видео? Да мальчик не подарок надо с ним разбираться, но не думаю, что просто так он с такой силой ее ударил. Значит был повод.
Стрийко Показати IP 26 Січня 2011 09:55
Ординарна подія. Зуби діти вибивали один одному і 10 і 20 і 30 років тому. Не думаю, що хлопчик спеціально хотів вибити зуби дівчинці. Підтримую думку тих, хто вважає що батьки дівчинки просто роздули справу (хоча по-людськи не хотів би, щоб подібне трапилось з моєю дитиною)
// Показати IP 26 Січня 2011 12:33
Коли мій син був в п"ятому класі, на перерві отримав гулю на лобі з роздертою шкірою, хто і в чому там винний не розбирались, а шок в мене був від шкільного медичного обслуговування - медсестра порадила малому вийти на вулицю і прикладати сніг до місця удару, не обробивши рану нічим. Невже з тих грошей що ми платимо в фонди шкіл не можна для шкільного медичного пункуту придбати йод, зеленку, перекис водню, вату, бинт, пластир?
Pit Показати IP 26 Січня 2011 12:38
Подивіться і вслухайтесь уважно до відео!!! дівчинка побила ЗУБИ, ХРЕБЕТ І НИРКУ!!! як це так?? в неї зуби ззаду на хребті чи вона ще перекрутилась три рази, спочатку вдарилась зубами, потім перекрутилась в вдарилась хребтом а однокласники взяли і добили її що нирка болить?? ви хоть розумієте як треба вдарити щоб боліла нирка? і якщо він вдарив в хребет то як він мав вдарити що одночасно боліла і нирка??в нього кулак в діаметрі 2 метри чи що? задайте собі таке питання, канал ICTV і батьки дівчинки, мажорні лабухи які платять бабло щоб всі казали що їм треба! Лікар - мої тобі оплески! ти не думаєш що хто докаже що ти брешеш? бо одного немає у цій справі - ЛОГІКИ трамв дівчини! я на боці вчительки і хлопчика, бо трішки знаю деталей у цій справі!Вчителька взягалі тут ні до чого! а батькам дівчинки - навчіть її поводитись! хто буде проти цього коментаря, милості прошу - спитайтесь у десяти людей хто знаю сімью дівчинки і я обіцяю що 8 з них не будуть на її стороні. причини думайте самі! Оплески: лікарю, каналу АЙ СІ ТІ ВІ, батькам дівчинки, дівчинці і всі хто на сторону цієї так знаної "побитої дівчинки". а тут корчить з себе божого одуванчіка. Мені жалко дітей в новій школі і новому класі в якому вона буде вчитись, я наперед співчуваю і бітькам і дітям!Не звинувачуйте хлопчика, бо всі вірять лише тому що толкають з ТВ, не розубравшись що це є правда!
Pit Показати IP 26 Січня 2011 12:46
окрема подяка за роздуття справи призвищу МАСИНИК !
Boxa Показати IP 26 Січня 2011 12:52
перш ніж обливати брудом директора треба знати цю людину! це справжній керівник, вчитель з великої букви, справжня людина. тільки таких людей треба призначати кервниками освіти, а не Масиник яка знає лише одну команду для людей сидіти і не розкривати рота!
олеся Показати IP 26 Січня 2011 13:14
Коли я навчалася у школі(а це було 22 роки тому) у нашому класі стався подібний випадок.По необережності хлопчик дівчинці вибив зуба. Батькам дівчинки і хлопчика вистачило глузду вирішити все тихо бо були вони прості розумні і трудящі люди. Після школи ці двоє здобули освіту. одружилися і вже 20 років успішні і щасливі разом та згадують цей випадок з посмішкою. Їх батьки не стали ворогами а однією родиною. От такий хепі енд. Але ця історія інша. Через дурнуватих дорослих обоє дітей отримали психічні травми. І таким хепі ендом ця історія не скінчиться. Батьки дівчинки мусять подумати і все-таки мудро вийти з ситуації, яку самі собі створили. А якщо до цього долучилися ще і лікарі і пані Масник - то це зовсім не робить їм честі. Все має свою межу
xz Показати IP 26 Січня 2011 14:34
діти завжди бігають на перервах, бо вони діти, а не пенсіонери. коли вчився я, то під час перерв на коридорі завжди чергував вчитель та декілька чергових старшокласників. очевидно цей "совковий" (як тут дехто тиче) метод для гарного, хорошого, розумного, талановитого директора школи видався неефективним та зовсім лишнім, тому, діти під час перерв віддані самі собі. звичайно, це не його вина, і не класного керівника, бо вони взагалі не несуть відповідальності за дітей в період між уроками, я так розумію? значить, батьки повинні кожну перерву навідуватись до школи і контролювати своїх чад. це - правильно. а ще батьки повинні щомісяця здавати гроші на потреби школи, це також правильно - не буде ж директор вирішувати проблеми матеріально-технічного забезпечення школи - це занадто. тобто крім того що батьки здають гроші, купують підручники, утримують школу, вони ще повинні встановити батьківське чергування під час перерв, а раптом завтра хтось шию зверне, хто його зна. те що не працює медичний кабінет - теж вина батьків, чому не забезпечили лікарем школу?) колись і школа виховувала, коли батьки не справлялись, чи не могли, чи не хотіли, але це було колись, не переймайтесь педагоги, це було давно і неправда. на цю проблему треба дивитись комплексно, і проблема не у цьому недолугому директорові та неадекватному класному керівникові (бо їй діти вже приїлись, і на їхні сльози та біль вона реагує абсолютно спокійно і нічого надзвичайного у цьому не вбачає, це теж нормально...) проблема у системі, яку роблять такі директори, яких покривають такі вчителі, а адміністрація школи знімає з себе всяку відповідальність, бо за відповідальність держава грошей не платить, тільки за години…
ВІДПОВІДЬ ХZ до xz Показати IP 28 Січня 2011 08:21
Ви, щось такого наверзли, що певно мсамі цього не розумієте. !!!!! Дружіть з головою !!!!!!!!!!!
прото Показати IP 26 Січня 2011 15:21
в дорослі ігри і задовольняючи непомірні амбіції батьків і зацікавлених осіб втягнуто дітей.Дорослі ви-злочинці.
Небайдужий Показати IP 26 Січня 2011 15:28
Порада батькам хлопчика: 1. Наполягти на ще одній медичній незалежній експертизі дівчинки. 2. Переговорити з ТРК "Аверс" на рахунок того чому не пустили в ефір інтерв'ю з дітьми, а натомість конкретно назвали прізвище та ім'я хлопчика. Чи мали вони право таке робити з юридичної та моральної точки зору. Що це "заказуха" і так зрозуміло. Проте так звані "кореспонденти" та телекомпанія теж мають розуміти свою відповідальність. 3. Подати зустрічний (а може і єдиний позов) до суду за наклеп. Або від батьків хлопчика або від керівництва школи. І не вішайте носа. Справедливість все одно візьме верх. Питання та пропозиції батькам дівчинки: 1. Ви уявляєте що ви робите з вашою дитиною? Як вона буде навчатись в іншій школі, але в цьому місті? Яку репутацію ви створюєте, в першу чергу, собі? Дитина ж дійсно не винна. Винні Ви і тільки Ви! Ви не навчились її поводитись відповідно і дали зрозуміти, що в будь якому разі прийде тато з мамою і всі навколо будуть відповідати. Всі будуть винними. Зрозуміло, коли дійсно був би випадок кричущий (навмисне побили, принижували і т.д.). Тоді дійсно треба йти і розбиратись. Але Ви ж для себе також чітко знаєте як все було насправді. Почитайте коментарі, майте якусь гідність, не вчіть дітей говорити неправду і самі цього не робіть. Не ламайте своїй дитині майбутнє. Покайтесь і спробуйте мирно жити з людьми. і ви з подивом помітите, що цей світ не такий вже і поганий.
Ладомир до Небайдужий Показати IP 26 Січня 2011 20:06
+5
відповісти Показати IP 26 Січня 2011 16:02
Школа завжди рада бачити батьків, своїх однодумців.Та чи застраховані ми і наші діти від нещасних випадків. навіть, коли на перервах чергуватимуть батьки. вчите-лі.старшокласники? Задумайтесь. Життя завжди вносить свої корективи. Розумні люди це розуміють.
Оксана Показати IP 26 Січня 2011 16:17
Я мама чотирьох дітей (всі хлопці). Троє навчаються в 4,3,2 класах. Найменшому 2 рочки. Коли вчора я завела старшу дитину в школу (вчиться в другу зміну), то побачила таку картину:діти бігають, один одного штурхають,кричать,скачуть,підставляють ніжки, одним словом веселяться; чергові сидять і спостерігають. Ви знаєте, коли я вчилася в цій же школі (1983-1993 роки)такого не було, ніхто не бігав,учні боялися навіть глянути на завуча чи директора. А зараз діти збивають з ніг не лише вчителів, а й того ж директора. Зараз всі діти гіперактивні,бо гіперактивне наше суспільство. А щодо інциденту, то тут не варто винити вчительку чи директора. Шкода дівчинку, але в даному випадку винна і дівчинка і хлопчик. Зі мною також був випадок, коли я навчалася ще в першому класі.В нас в класі був один хлопчик,який завжди щипав дівчат.І всі дівчати давали йому здачу.А його бабуся кожний раз приходила в школу і повчала дівчат. Одного разу в їдальні він мене сильно щипнув, а я не довго думаючи вдарила мискою йому по голові і сказала:"Запомниш на все життя". Звичайно розбила голову.Потім мені було так соромно (адже знала, що винна я). На наступний день я не хотіла йти в школу, бо боялася його бабусі. Та бабуся не прийшла, а хлопчик після цього випадку перестав щипати дівчат. Цей хлопчик провчився з нами лише рік, а потім його сім'я переїхала жити в село.Та десь два роки тому я зустріла цього "хлопчика" в Луцьку в магазині.Яке було моє здивування, коли він впізнав мене! Звичайно, у всьому треба розібратися, але коли батьки хлопчика готові заплатити і моральний і матеріальний збиток, то не варто подавати до суду. А сучасних дітей дуже важко виховувати!
Ладомир до Оксана Показати IP 26 Січня 2011 20:02
Зутсрілись випадково не в Цумі біля мисок ?? (жарт)
порада Показати IP 26 Січня 2011 16:44
порада батькам хлопця - в даному випадку вашу дитину зганьбили журналісти без визнання законом його вини. Врахуйте що він неповнолітня дитина і внаслідок цих дій зазнав стресу - це визнає навіть психолог-початківець і подайте на них до суду. Ви здивуєтеся - але матеріальне відшкодування від ТРК отримаєте саме ви. Бо тут не Африка. І по блату ганьбити 9-ти річну дитину по телебаченні називаючи прізвище і і"мя незаконно.
Zheniok до порада Показати IP 26 Січня 2011 17:17
наскільки я пам"ятаю, там прізвище називала мати дівчини, тому в принципі претензії до Аверсу незрозумілі, хоча може неправильно пам"ятаю
Небайдужий до Zheniok Показати IP 26 Січня 2011 18:13
саме мати дівчини. Але монтував же репортаж Аверс. І змонтував тільки те що потрібно. А інтерв'ю з дітьми не попало в ефір. Це одне. А інше в даному репортажі, як і і в репортажі ICTV, повністю відсутній так званий "баланс сторін". Тобто коли подія (випадок) висвітлюється в однаковій пропорції опонентів без коментарів на чию небудь користь. Питання до юристів: чи можуть батьки хлопця подати в суд на ТРК "Аверс" за те випустили в ефір репортаж з прізвищем та ім'ям?
Zheniok до Небайдужий Показати IP 26 Січня 2011 18:55
ви будь-ласка розмежовуйте питання журналістської етики представників Аверсу з порушенням прав дітей ітд. Мати сказала вони подали, в чому вони винні? тож не самі придумали
Pit до Zheniok Показати IP 26 Січня 2011 20:02
і на ICTV і в АВЕРС писати треба листи з непогодженням! бо це не справедливо!
КАНДИДАТ НАУК до Zheniok Показати IP 27 Січня 2011 23:38
Я захистила дисертацію з "Журналістської етики" і скажу вам істину ___АВЕРС НЕ МАВ ПРАВА ТАКИМ ЧИНОМ ЗМОНТУВАТИ СЮЖЕТ,НЕЗАЛЕЖНО ВІД ТОГО, ЩО ГОВОРИЛА МАМА ДІВЧИНКИ,ІНФОРМАЦІЮ ПОДАЛИ НЕЗБАЛАНСОВАНО, НА КОРИСТЬ ОДНІЄЇ СТОРОНИ-ЦЕ РАЗ, ДВА-НАЗВАЛИ ПРІЗВИЩЕ ТА ІМ"Я НЕПОВНОЛІТНЬОЇ ДИТИНИ, ДО ТОГО Ж ДОСИТЬ ВІДВЕРТО ПРОВЕЛИ САМОТУЖКИ НАД ЦІЄЮ ДИТИНОЮ САМОСУД. ПОРАДА БАТЬКАМ ХЛОПЧИКА- ПОДАВАЙТЕ ПОЗОВ ДО СУДУ НА ТЕЛЕКОМПАНІЮ. ДИВНИМ ДЛЯ МЕНЕ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ОДНЕ-ЯК ICTV ПРОПУСТИЛИ "ЦЕ" У ЕФІР.
// Показати IP 26 Січня 2011 17:22
"Бо тут не Африка" Точно не Африка, там мабуть би до такого не додумались. А в нас, хоч і не Африка, але багато дітей і дорослих ведуть себе, як мавпи з гранатами.
Liza Показати IP 26 Січня 2011 18:23
Мені найбільше сподобалося те, що ще позавчора дівчинка говорила, спілкувалася (канал ICTV). а вчора вже лежала, вибачте за порівняння, як труп, накрита простирадлом по саму шию. А вигляд адвоката Пташенчук -складає враження, що вона щойно повернулася з Рівненської. І думаю, що не помилюсь, коли буде стверджувати, що саме ця особа хоче зробити собі ім'я на цій історії. А ще шкода всіх і вчительку, яка не знає куди подітись від журналістів, камер, допитливих людей; і дівчинку, бо таки травмувалась; і хлопчика, якого тепер буде знати усе місто, бо він жорстоко побив дівчинку; і його батьків, які тепер теж мають всім пояснювати, чому він такий жорстокий і якими методами його виховували, що він став садистом.
Pit до Liza Показати IP 26 Січня 2011 20:03
да бо блін зробили з хлопчика маньяка убійцу якогось! батькі тієї дівчинки що не розуміють що калічать психіку хлопця і взагалі якусь частину життя? бо він довго ж не зможе нормально забути про це, якщо взагалі колись зможе. батьки дівчинки - мажорні лабухи, от і все.
небайдужа Показати IP 26 Січня 2011 19:25
я навчалася у нвк №10,тут вчиться моя дитина,дасть Бог саме сюди я приведу своїх онуків. Душа болить від бруду,наклепів.У житті буває по-різному.Ми будемо відстоювати свою школу,директора,вчителів!Рівень культури дітей залежить від виховання батьків,а тільки потім вчителів.За одним випадком не можна судити про роботу всієї школи ! Я переконана ,що подія кимось добре використана. Багаторічна історія школи №10-це багато її достойних випускників,талановитих педагогів,прекрасних батьків!
правник Показати IP 26 Січня 2011 19:28
а таки АВЕРС влип якщо батьки хлопця не повні лохи.
порада Показати IP 26 Січня 2011 19:33
якщо мама дівчинки виголошує те чого озвучувати не можна за законом-то для журналіста є ЗВУК піііі...А ще голова на плечах.
Ладомир Показати IP 26 Січня 2011 19:54
ХЗ! Я якщо суд відбудеться і дівчинка виграє? Ніхто не цікавився в скільки стане "винному" відшкодування "моральних збитків". Таке відчуття що це все підіграно. Ну штовхнув, ну впала... то шо? Так роздувати? З ким не бувало. Підіграно це все і роздуто!
Шанувальник 10ї школи Показати IP 26 Січня 2011 21:38
Гіршої школи чим 10та немає в Луцьку!Перевірено насобі.
+) до Шанувальник 10ї школи Показати IP 27 Січня 2011 00:19
А ви мали щастя навчатися у всіх 26? :)
Kapitoshka до Шанувальник 10ї школи Показати IP 27 Січня 2011 19:42
Гіршого написання "Волинські новини" ще не бачили, а не школи! Навчіться писати правильно!
борець Показати IP 26 Січня 2011 22:03
Директору ЛНВК №10, наша підтримка і повага -від батьків учнів, які навчаються у школі.Ви для них приклад,тому витримки, терпіння і здоров,я вам і вашому колективу.
Шанувальнику у відповідь Показати IP 26 Січня 2011 23:52
Яким чином ви це перевірили,якщо навчались у найгіршій за вашими словами школі ,чому ж не перейшли до іншої! Ніхто не взяв.
Соромно Показати IP 27 Січня 2011 09:55
Так корреспондент Катерина Вознюк та лікар Ігор Тарасюк, здається, є бувшими учнями МАСИННИК. Жах, заказуха, роздули з мухи слона. До такого опустилися.
D Показати IP 27 Січня 2011 10:10
Тільки мені здається, що матеріал висвітлено однобоково?
Здоровий Глузд Показати IP 27 Січня 2011 16:54
А мені здається, що ця ситуація роздута на фоні позорного звільнення Масинник з роботи. Це її помста за те, що в ЗОШ №10 не знайшлося їй місця роботи. Просто тепер ми ще раз переконались яке в нас продажне телебачення і що таке "монтаж".
teacher Показати IP 27 Січня 2011 18:24
цікаво чим закінчилась сьогоднішня комісія в школі, дуже болію за Надію Іванівну...
teacher Показати IP 27 Січня 2011 18:27
цікаво чим закінчилась сьогоднішня комісія в школі, дуже болію за Надію Іванівну...
анонім Показати IP 27 Січня 2011 20:14
Краще батьки приходили б до школи і дивилися що їхні діти роблять під час перерви і як реагують на зауваження. І взагалі, коли батьки приходять після уроків за 1класниками, то навіть не роблять зауваження їм, а зауч.
Та знаю я їх Показати IP 27 Січня 2011 23:43
А батьки дівчинки тільки "понти гоняють",яких у них на мільйон, знали б ви, які вони голі й босі, але "хотят жить красиво", до речі, як виявляється, за чужий рахунок. А вибиті зуби в дитини, це, звичайно, прикро.
шанувальник 10ї школи Показати IP 28 Січня 2011 00:18
такі коментарі можуть писати тільки самі ж вчителі десятої шклоли,бо бояться що правда вилізе на верх.тільки вміють кришувати своїх же вчительських діточок.а про медсестру взагалі немає слів,тільки вона може сказати ,що ти притворяєшся коли в тебе темпер.38 і т.д.))
"шанувальнику 10ї школи " В ЛОБ! Показати IP 28 Січня 2011 12:54
а такі коментарі як в тебе може писати тільки Масиничка, одна або друга, шо мама шо доця невихована ХАМКА! А МЕДСЕСТРА ДІЙСНО БУЛА НА ЛІКАРНЯНОМУ ПО ДОГЛЯДУ ЗА СПРАВДІ ХВОРОЮ ДИТИНО А НЕ ВИГАДАНО-ХВОРОЮ ЯК В КРАМАРІВ! І ТЕ ЩО В ШКОЛІ НЕБУЛО ЗАМІНИ МЕДСЕСТРІ ТАК ЦЕ ПИТАННЯ В МІСЬКУ ПОЛІКЛІНІКУ А НЕ В ШКОЛУ!
Шанувальник 10ї школи до "шанувальнику 10ї школи " В ЛОБ! Показати IP 29 Січня 2011 00:54
така стара, а така не вихована.є ще варіанти?крім Масиник ,про цю школу ,багато в кого є неприємне враження!!!))
"шанувальнику 10ї школи " В ЛОБ! до Шанувальник 10ї школи Показати IP 29 Січня 2011 07:54
раз та то пішло, то не СТАРА а СТАРИЙ!!!!!!
"шанувальнику 10ї школи " В ЛОБ! до "шанувальнику 10ї школи " В ЛОБ! Показати IP 29 Січня 2011 10:34
а нік можна було і інший вигадати а не плогіатом займатись!
"шанувальнику 10ї школи " В ЛОБ! до Шанувальник 10ї школи Показати IP 29 Січня 2011 10:10
можливо на твою думку я і стара, але я пишаюсь тим що виховала обох своїх дітей ввічливими людьми, а не такими як ти!
Teacher Показати IP 28 Січня 2011 12:56
якби правда вилізла наверх то на місці вчительки подати за наклеп в суд на тих батьків потрібно
набридло читати Показати IP 28 Січня 2011 13:18
При взаємному обливанні брудом один одного, ви всі забули про найголовнішу проблему - дітей треба виховувати змалку - батькам та й власне вчителям, адже саме тому вони й пішли працювати до школи. А якби травмувався той хлопчик а не дівчинка ви тоді поливали б брудом його батьків? Коли кожен навчиться визнавати свої помилки та відповідальність, тоді не прийдеться шукати винних та крайніх. Почитайте свої коментарі і зробіть висновки - з кого ж тим дітям брати приклад ?
випуснік Показати IP 1 Лютого 2011 18:54
опачькі знакомие ліца!10 школа прівет..
"!" Показати IP 12 Лютого 2011 23:15
Клетка. В ней 5 обезьян. К потолку подвязана связка бананов. Под ними лестница.Проголодавшись, одна из обезьян подошла к лестнице с явными намерениями достать банан.Как только она дотронулась до лестницы, вы открываете кран и из шланга поливаете ВСЕХ обезьян очень холодной водой.Проходит немного времени, и другая обезьяна пытается полакомитЬся бананом. Те же действия с вашей стороны.Третья обезьяна, одурев от голода, пытается достать банан, но остальные хватают ее, не желая холодного душа.А теперь уберите одну обезьяну из клетки и замените ее новой обезьяной.Она сразу же, заметив бананы, пытается их достать.К своему ужасу, она увидела злые морды остальных обезьян, атакующих ее.После третьей попытки она поняла, что достать банан ей не удастся.Теперь уберите из клетки еще одну из первоначальных пяти обезьян и запустите туда новенькую.Как только она попыталась достать банан, все обезьяны дружно атаковали ее, причем и та, которую заменили первой (да еще с энтузиазмом).И так, постепенно заменяя всех обезьян, вы придете к ситуации, когда в клетке окажутся 5 обезьян, которых водой вообще не поливали, но которые не позволят никому достать банан.Почему?Потому что тут так принято...
Віктор Показати IP 9 Січня 2012 21:01
Так би бахнути його татка і мамочку!!! Виховали ІДІОТА!!!
ejfo до Віктор Показати IP 22 Січня 2013 01:23
Ідіот,ще не здох!!!
Нікнейм Показати IP 23 Червня 2012 01:30
Чого "гнати" на Масиник? Вона дуже чесна і справедлива людина, а от теперішній директор НВК №10 - людина без власної думки, суфлер своєї родички-заучки. Короче - він тільки говорить солодко.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus