USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Убитий охоронець Порошенка виявився одним з нападників на сина Шуфрича

30 Січня 2019 19:43
Капітан Управління державної охорони Василь Хмелюк, якого після словесного конфлікту 2 січня 2019 року вбив боксер Петро Очертяний, – один з тих, хто побив в травні 2018 року старшого сина народного депутата Нестора Шуфрича Олександра.

Про це повідомляє джерело "Страни" в силових структурах.

Нагадаємо, в ніч з 12 на 13 травня 2018 року поряд з рестораном «Солом’янська броварня» в Києві побили сина народного депутата Нестора Шуфрича і двох його друзів. За словами Олександра, вони з друзями відпочивали в ресторані, вийшли на вулицю «подихати», коли до них підійшли кілька людей, попросили закурити, виникла словесна перепалка, яка переросла в бійку, її спровокували незнайомці, що підійшли до компанії. Після бійки двоє з п’яти нападників розбіглися.

Також повідомлялося, що кривдники сина нардепа відрекомендувались Олександру і його друзям працівниками «органів». А до і після інциденту вони погрожували фізичною розправою і використанням службового становища в разі звернення із заявою про побиття в МВС. При цьому в «Солом’янській броварні» дійсно часто відпочивають як силовики, так і судді. Але в поліції дані, що хто-небудь з нападників є чиновником або співробітником силових відомств, не підтвердили.

Після інциденту нардеп Шуфрич висловив надію «на об’єктивне розслідування і притягнення до відповідальності всіх винних, незалежно від того, де вони працюють і чиїми синами вони є».

Інформація про хід розслідування інциденту в ЗМІ після цього не з’являлася і всі про бійку забули. А вже 2 січня 2019 року стало відомо, що боксер Петро Очертяний вбив співробітника Управління державної охорони Василя Хмелюка в ході конфлікту, який, за словами дружини охоронця президента, стався через собаку.

Якщо порівняти фотографію одного з нападників на сина нардепа, яку в травні 2018 року опублікувала прес-служба Нестора Шуфрича, зі знімками убитого Василя Хмелюка з Instagram його дружини, стає очевидно, що це дійсно може бути один і той самий чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Січня 2019 20:09
https://www.youtube.com/watch?v=dKNdUjyT-sw,
coba Показати IP 1 Лютого 2019 06:18
Медаль нашла своего героя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus