USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна програла Януковичу в Європейському суді

25 Жовтня 2015 18:20
Згідно з останньою інформацією ЗМІ, Україна програла Януковичу в Європейському суді, і тепер зобов’язана сплатити всі витрати екс-президента, які ним були здійснені під час оскарження справи щодо приєднання Києва до санкцій. Про це інформує Вusinessua.

Янукович виграв справу, але це зовсім не означає, що санкції, введені проти поваленого президента, будуть скасовані.

Вперше ввели обмеження півтора року тому, і тепер Янукович намагається їх оскаржити. Українська влада подавали позов в Європейський суд і хотіла приєднатися до процесу, проте близько року тому позов був відкликаний. Навесні цього року президент втікач зажадав повернути йому гроші, які були витрачені на процес, пов’язаний з оскарженням. Судді порахували клопотання Януковича правомірним і зобов’язали сплатити всі витрати.

Найближчим часом Янукович готується до нового судового розгляду. Колишній президент подавав ще один позов проти нашої країни в Європейський суд. Він звинувачує Україну в порушенні його прав і вимагає покарати суддів України за неналежне ставлення до нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
вн Показати IP 25 Жовтня 2015 18:38
Міністру юстиції ганьба, до відповідальності його, витрати держави за рахунок міністра, то тоді м о ж е наведуть порядок в країні
Анонім до вн Показати IP 25 Жовтня 2015 19:55
А ти що дійсно вважаєш, що цей міністр посадить особисто себе на палю?
Антон до вн Показати IP 25 Жовтня 2015 20:19
Причина в тому Що поміняли не Президента, а *опу на унітазі
лучанин до вн Показати IP 25 Жовтня 2015 22:10
Країною править олігарх. в придачу че й жлоб який дбає про свої статки і не більше. Збрехав що продасть бізнес, інвестує в Росію, а та йому списує борги
Анатоль_ Показати IP 25 Жовтня 2015 18:57
Я в шоці, брати мої!
статист Показати IP 25 Жовтня 2015 19:06
Нічого. Будемо скакати далі. З нашою дурнуватою владою доживемося до того, що Яник повернеться і вимагатиме сплатити не отриману заробітну плату і моральні збитки.
Patrik Показати IP 25 Жовтня 2015 19:11
Дурдом! І за який, вибачте х*р народ утримує таку армію так званих правознавців, які не спроможні навіть в Європейському суді відстояти державні інтереси... Як задовбала ця болтологія державних мужів, жодноі користі, жодного позитиву від них не дочекаємся, ні реформ, ні економічного росту, ні підвищення рівня життя - одна лишень пиха, чванство, одні лиш віртуальні плани і солодкі обіцянки... Через них вже ніхто в світі нам не повірить... Політичні імпотенти.
Анонім до Patrik Показати IP 25 Жовтня 2015 19:53
А що, Україна така єдина? Грузія теж подала до суду на Росію. І цей суд закінчиться звинуваченнями самої Грузії і Саакашвілі особисто. Звісно, там трохи поругають Осетію (бо вона непідсудна цьому суду). Но Росія зі справи вже повністю випала.
Степан до Patrik Показати IP 25 Жовтня 2015 19:58
Варто додати-Україна не подала жодного позову до Росії. Юридично(відповідно до міжнародного законодавства) наш "гарний сусід" не є агресором. Постанова ВР з цього приводу-лише внутришня "паперачка".
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2015 19:26
"Янукович виграв справу, але це зовсім не означає, що санкції, введені проти поваленого президента, будуть скасовані" Бо Україна не виконує рішень власного верховного суду. Тому вона має право не виконувати і рішення Європейського суду.
сашко Показати IP 25 Жовтня 2015 19:44
О так чмошники народни обранци порошенки яценюки клички пока чіпали яйця и думали як дальше дерибанити Украину я ник и Путин не спит и скоро знов региональный будуть керувати украйиною вот до чого ви докирувались а в предупреждал не наведете прядок вони знов прийдуть що и почти сталось ур*ди
марія Показати IP 25 Жовтня 2015 20:48
Все таємне стає явним,Україна для Європи тільки інструмент тиску на Росію,а Європейський суд це серйозна інстанція,і якщо було прийнято Європою таке рішення,то Росія права,що в Україні був державний переворот,жити стало гірше і докажіть що це не так,теперішня українська влада в крові з майдану до ато
Анонім до марія Показати IP 25 Жовтня 2015 21:51
Власти Германии начали расследование по факту шпионажа АНБ США за ведомством канцлера Ангелы Меркель с помощью компьютерного вируса
Лучанин Показати IP 25 Жовтня 2015 23:12
Що ви ведетесь на "Вата ТВ" ??? Докази???? Та про який суд може бути мова: " п. 1 статті 35 Конвенції, Суд приймає заяви до розгляду лише після того, як були використані УСІ внутрішні засоби юридичного захисту, і лише протягом шести місяців з дати винесення остаточного рішення. Суд не розглядає заяву, яка НЕ відповідає цим умовам прийнятності." це по-перше а по-друге справи там розглядаються місяцями, в порядку живої черги хіба що є клопотання держави чи ще якогось впливового органу (наприклад як з Тимошенко)! То які суди в Україні Янукович Виграв!
Кріс Показати IP 26 Жовтня 2015 08:56
Європейці не вздумайте приймати Україну в Євросоюз!!! Буде вам хана
Анонім Показати IP 18 Листопада 2015 16:41
Наибольшее наказание сейчас для украинского народа сейчас - это осознание того, что натворили собственными руками! Вера в то что сначала сломаем, а потом построим лучшее - это детская мечта, которая никогда и нигде не становилась реальностью. Американцы, которые поддерживают такое развитие, никогда не допустят революции у себя. В основе их успеха лежит многолетняя стабильность власти, которая держится на двух кланах, и нет там никакой власти народа и прочей чепухи. Прозрейте люди! Успеха можно добиться многолетним трудом и воспитанием у своих детей чувства уважения к себе и к ближнему своему. Этим летом я была на Луцком вокзале и видела отношение продавца билетов к людям, которые стояли в длинной очереди. Ее хамское общение с людьми воспринималось молчаливой покорностью гордого украинского народа, и когда я вступилась за женщину из очереди, то получила "ответку" от повелительницы билетов и ушла не с чем, хоть в интернете взяла билет без проблем. Я о том, господа, что бороться за себя нужно в повседневной жизни! Вступаться за слабого и давать отпор наглому сильному. И только тогда появится надежда на что-то лучшее.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus