USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Українські програмісти влаштовують DDoS-атаки на російські сайти. Як приєднатись?

26 Лютого 2022 14:57
Українські програмісти з проекту disBalancer влаштовують DDoS-атаки проти російських пропагандистських ЗМІ, сайтів уряду та Сбербанку. Ви також можете приєднатися до кібератаки.


Що потрібно зробити?

НВ поговорив з одним із програмістів disBalancer, який розповів нам, як будь-який користувач може приєднатися до кібератаки:

Завантажити цей архів на комп’ютер

Розархівувати його

Відкрити програму disBalancer

Якщо ви перебуваєте на території України, запустіть VPN (росіяни активно блокують українські IP-адреси).

Вітаємо, що ви стали солдатом української кіберармії!


Що таке DDoS-атака та як вона працює?

Це хакерська атака, головна мета якої – змусити сайт відключитися. Це один із найпопулярніших методів кібератаки, який практично не залишає слідів про її виконавців.

Коли ви запускаєте програму, вона починає надсилати величезну кількість запитів на один із російських сайтів. Чим більше користувачів одночасно запускають програму, тим більше запитів відправляється на сайт, тому важливо тримати програму відкритою стільки, скільки ви можете. Коли запитів стане дуже багато, сервер не витримує напруги, і веб-сайт відключається.

Точні цілі для атак програмісти називати поки що відмовляються – єдиним винятком став Сбербанк. Таким чином вони хочуть, щоб противник не міг підготуватися до атаки та захиститися. Інформацію про успішні атаки планують публікувати вже після їхнього скоєння.

Зараз програма працює лише на Windows. Софт для Mac OS знаходиться в активній розробці – до команди вже приєдналося відразу кілька добровольців, які допомагають прискорити створення програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
qwerty Показати IP 7 Березня 2022 16:47
Архів недоступний
тон Показати IP 4 Травня 2022 13:38
хром блокує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus