USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

В Австралії водій з наркотиками на $140 млн протаранив авто поліції

23 Липня 2019 08:29
В Австралії молодий чоловік за кермом фургона, в якому перебувала велика партія наркотиків, не вписався у віраж і на великій швидкості протаранив патрульну машину, припарковану біля поліцейської дільниці в районі Іствуд на околиці Сіднея.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на news.com.au.

Зловмиснику вдалося втекти з місця злочину, але вже менш ніж через годину він був затриманий. При обшуку фургона поліцейські виявили більш як 273 кіло метамфетаміну. За оцінками копів, на місцевому чорному ринку вартість цієї партії наркотиків могла б скласти щонайменше 200 австралійських доларів (близько $140 млн, - ред.).

Заарештованому 28-річному жителю Сіднея висунули звинувачення в незаконному розповсюдженні наркотиків і необережному управлінні транспортним засобом. Перший судовий розгляд у цій справі відбудеться в найближчі дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus