USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

В Україні запустили перший Інтерсіті до Будапешта

9 Грудня 2018 19:37
У неділю, 9 грудня, залізницею розпочав роботу маршрут Мукачево – Будапешт. Свій перший рейс потяг розпочав з будапештського вокзалу Нюготі в бік Закарпаття о 7:23 за місцевим часом. Ціна квитка в касі угорського вокзалу в Будапешті – 20,9 євро.

Про це повідомляє 24 канал.

Під цей потяг у місті вже обладнали спеціальну платформу, а також відремонтували частину вулиці Вокзальної, яка веде до неї. Проект пасажирського залізничного сполучення Мукачево – Будапешт обговорювався два роки. Запуск потяга між двома містами анонсовували вже кілька разів, але кожен раз переносили.

"У вагоні дуже красиво, багато місця. Набагато легше пересуватись. І вартість квитка не дуже велика", - зазначають перші пасажири.

Назвали потяг "Латориця" – на честь однієї з найбільших річок Закарпаття, яка протікає через Мукачево.

Потяг курсуватиме щодня без пересадок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
українець Показати IP 9 Грудня 2018 19:59
курсуватиме як «бориспільський»? в ці маршрути вкладають десятки мільйонів, а сервіс на рівні нижче «0»!!! ну одне «щастя» хтось добряче заробляє на цьому всьому..
ігор луцький Показати IP 9 Грудня 2018 22:07
Запустили потяг,щоб людям було легше добиратись в Угорщину за паспортами?
Активіст Показати IP 10 Грудня 2018 09:47
Правильніше: запустили експрес з Будапешта до Мукачево. Участь Укрзалізниці в цьому проекті 5 процентів, ремонт під'їзної дороги в Мукачево. Не було що вкрасти, тому й відкрили так тихенько, не порівняти з експресом на Бориспіль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus