USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вбивство рома у Львові: поліція затримала причетних

24 Червня 2018 19:40
У Львові поліція затримала усіх причетних до нападу на табір ромів на околиці міста. У райвідділку перебувають 12 людей — 11 нападників та організатор.

Про це повідомляє "Громадське" з посиланням на прес-службу львівської поліції.

За її словами, вісьмом особам — сімом нападникам та організатору вже вручили підозри. Ще четверо затриманих перебувають у райвідділку, з ними проводять слідчі дії.

Частина з них неповнолітні, їм надана правова допомога. Медичної допомоги вони не потребували.

Вбитого звали Давид Пап і він мешкав у селі Баркасово в Мукачевському районі Закарпаття.

Представниця управління з дотримання прав людини у поліції Львова Оксани Санагурська розказала, що в таборі, на якій напали ввечері 23 червня, проживало 14 людей. З них 10 дорослих та четверо дітей. Всі, хто вижив, зараз мають статус потерпілих.

Представниця поліції підтвердила, що нападники позиціонують себе як організація "Твереза і зла молодь", та наразі встановлена причетність 17 людей до цієї організації. Вони знаходяться в поліції.

Нагадаємо, у суботу ввечері, 23 червня, у лісовому масиві на околиці Львова група невідомих осіб у масках напала на табір, у якому проживають громадяни ромської національності. Внаслідок інциденту 1 людина загинула, ще 4 травмовані. Зловмисників вже затримала поліція, їм загрожує покарання на термін від 15 років до довічного ув'язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АНАТОЛЬ_ Показати IP 24 Червня 2018 20:34
Вонижедiти
хехъ Показати IP 25 Червня 2018 07:36
на каком основании они там проживали?
Віталій Показати IP 25 Червня 2018 09:36
Шановні "патріоти" ! Якщо ви дійсно патріоти , а не бандити , то подумайте - кому це вигідно ? Звичайно ПУТІНУ !!! То ви хто ? Банда головорізів , яку оплачує Путін ? Чи в звязку з відсутністю мозку ви робите це безплатно - такий собі подарунок ворогам України.
Я Показати IP 26 Червня 2018 06:33
видно дістала людей циганва.. Чого ніхто не питає чорних - чого вони там в тих халабудах сиділи? за що вони живуть? де вони зареєстровані і чим займаються? чи циганва тепер недоторкана?і чому немає інтервю з затриманими хлопцями -може вони щось цікаве сказали?
Торнадо Показати IP 27 Червня 2018 10:52
Ти диви які толерантні всі стали. А наспарвді в глибині душі всі раді, що хтось за них вирішив проблему з цигами, бо самі очі бояться підняти і подивитися на них. А в інтернеті критикувати тих, хто не побоявся, не важко. Клавіатура ж зтерпить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus