USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Веселий футбол у «вишці» та нулі в Першій лізі: другий тур чемпіонату Волині АДФ. Фоторепортаж

4 Червня 2023 09:01
У Луцьку завершився другий тур другого етапу Чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. У Першій лізі відбувся аномальний матч, де команди не забивали. А у Вищій лізі навпаки - у кожній грі вболівальники спостерігали не менше дев’яти голів, щоправда, інтриги в них було небагато.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує огляд другого туру Чемпіонату Волині.

ПЕРША ЛІГА

У матчі між «ЕМД Волинь» та «Ветеран Струмівка» вболівальники голів не побачили, команди впродовж сорока хвилин не змогли забити у ворота суперників – 0:0. Своєю чергою, «Агромат» не залишив шансів «Альянсу», розгромивши рожищенців з рахунком 4:1. У ще одному матчі на його початку «Неріс Авангард» вдалося забити у ворота «Самураїв» двічі, але останнім вдалося переломити перебіг зустрічі та святкувати перемогу – 5:3.
ВИЩА ЛІГА

«Дубнівська» - «Четвертня»

«Четвертня» вже на 2 хвилині відкрила рахунок у матчі і до його кінця не віддавала перевагу, наколотивши у ворота «Дубнівської» 7 голів – дублі на рахунку Олександра Дубця та Сергія Мельничука. Загальний рахунок матчу становить 7:2.

«Луцьк Центр» - «Олімп»

Команди продемонстрували веселий футбол з 11 голами в матчі. Більш влучними були футболісти «Олімпа», які перемогли з рахунком 7:4. В «олімпійців» дублями відзначилися Денис Гараган та Іван Бандура, у «центрових» – Вадим Барабін.
«Земан» - «Сокіл»

У «пивоварів» в цій грі не було основного воротаря, тож перед матчем вони вирішували, хто з польових гравців займе місце у рамці. «Сокіл» швидко повів у рахунку – вже на 4 хвилині на табло світилося 2:0. Однак «Земан» завдяки голам Климюка та Гурича на 6 та 7 хвилині рахунок зрівняв. На останній хвилині першого тайму Березюк знову вивів «Сокіл» вперед. А на початку другої половини Случик зрівняв рахунок – 3:3.
Але далі сил у «Земана» не вистачило – «пивовари» пропустили тричі. Тож «Сокіл» святкував перемогу – 6:3.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus