USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Відкликання луцьких депутатів режисують», - Констанкевич

22 Липня 2017 07:00
Народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич переконана, що відкликання 5-ти луцьких депутатів Луцької міської ради режисують. Про це вона заявила під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс», повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

Народний депутат запевнила, що відстежує ситуацію, яка склалася у Луцькій міській раді та вважає, що нинішній напружений стан у муніципалітеті вигідний окремим політичним силам.

«Мені видається, що хтось добре режисує сценарій із відкликання депутатів і хоче розіграти цю ситуацію, аби розбалансувати депутатів Луцької міської ради. І, безперечно, хтось має на це великі гроші, щоб зробити цей спектакль в масштабах Луцька. Скажу, що «атрибути» і «лаштунки» для цієї вистави дуже дорогі – поліграфія, намети, інформаційна кампанія, яка супроводжує всі дії», – каже Ірина Констанкевич.

Зі слів нардепа, саме в період, коли потрібно робити дороги, ремонтувати двори хтось намагається організувати ескалацію конфлікту.

«Я вважаю, що це не ініціатива громади. Це опоненти партії, яка представляє більшість у Луцьміськкраді – «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», опоненти тих людей, які не хочуть щоб відбулися вибори міського голови. Ці сили зробили все, аби питання про вибори мера Луцька Верховна Рада не розглянула», – підсумувала народний депутат.

Нагадаємо, що члени обласного осередку БПП «Солідарність» ініціювали відкликання депутатів Луцької міської ради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Самі депутати стверджують, що для їх відкликання, відповідно до чинного законодавства, немає жодних підстав, а сам процес відкликання є спробою БПП «Солідарність» та олігархічної групи «Континіум» захопити владу в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОЛЕГ Показати IP 22 Липня 2017 12:28
То все БандаПєтіПорошенка воду мутить!
Alla Показати IP 22 Липня 2017 18:49
Яка різниця: режисують чи не режисують. За перебіг із фракції у фракцію депутат має нести відповідальність!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus