USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вітали колегу з донечкою: волинський гурт влаштував концерт під вікнами перинатального центру. Фото

20 Липня 2020 18:30
Яскраво та голосно – з квітами, народними піснями і щирими побажаннями привітали колегу з народженням донечки учасники народного аматорського фольклорного гурту «Чачка».

Музичний колектив «Чачка» добре знаний не лише на Волині, але й за межами нашої країни. Він прославився яскравим виконанням народних пісень, репертуаром і талановитими артистами. Тому й до такої радісної події, як виписка учасниці гурту Любові Панасюк з новонародженою донькою, її друзі підійшли творчо.
На призначену годину під Волинським обласним перинатальним центром зібралися учасники «Чачки» – у народному вбранні та з інструментами. Насамперед, вони привітали тата Анатолія Панасюка з поповненням у родині та почали готуватися до зустрічі. Коли ж у дверях медзакладу з’явилася Любов Панасюк, розпочався справжній музичний виступ: з віршованими побажаннями, жартами та народною піснею. Усе, як відзначали гості-глядачі, наче на весіллі!
Таке масштабне дійство стало несподіванкою для мами трьох чудових діток Любові Панасюк, яка співає у гурті з часу його заснування (а це вже більше 20 років). Каже, що скучила за усіма надзвичайно. І хоч колеги про це не попереджали, у глибині души на щось подібне чекала. «Адже ми одна велика родина. Всі один за одного завжди переживаємо», – пояснює Любов Панасюк. Жартує, що вдома побуде зовсім трішки, бо повертається у «Чачку» співати, а маленьку донечку буде доглядати тато.
Анатолія Панасюка такі труднощі не лякають. Він переконаний, що справиться з непростим завданням. «Досвід є. Старших Катрусю і Максима виховали. То й Софійку виростимо!» До речі, ім’я для донечки обирав саме він. Пояснює, що просто прийшло на думку і сподобалося, та й бабусю його так звали.
Також Анатолій та Любов Панасюки разом із артистами дякували усьому персоналу перинатального центру за чуйність, турботу та високий фаховий рівень. І, на останок, разом із традиційними побажаннями здоров’я, подарували медикам щире: «Многая літа!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus