USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» продала гру, щоб футболістам дали зарплату?

10 Листопада 2010 13:27
Матч 13-туру чемпіонату України з футболу між харківським «Металістом» і луцькою «Волинню», що відбувся 16 жовтня, був куплений.

Про це пише «Сім’я і дім» з посиланням на власні джерела видання «Досьє».

Нагадаємо, ФК «Волинь» у матчі 13-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги, що відбувся 16 жовтня у Харкові , поступилася харківському «Металісту» із рахунком 3:1.

Перед цією грою харківська команда, як відомо, програла на своєму стадіоні чотири матчі чемпіонату з п'яти. У команди з Луцька були проблеми із заробітною платнею, яка була виплачена незабаром після цього матчу, відзначили інформатори.

Тренер «Волині» Віталій Кварцяний свого часу працював помічником Мирона Маркевича, який тренує зараз «Металіст», і вони багато років зберігають дружні стосунки.

Сама гра зовні складалася по-бойовому. Дивувало лише те, що в центрі захисту луцької команди несподівано з'явився Роман Годований, що жодного разу до цього не виходив на поле і зіграв після цього матчу лише одну гру, після чого був відправлений до дубля, - пише видання.

За п'ятнадцять хвилин до кінця гри за рахунку 1:1 тренер «Волині» зняв з гри центрального півзахисника Скобу, випустивши замість нього гравця атаки Євгена Пічкура, після чого харків'яни без проблем забили два м'ячі за декілька хвилин.

Джерела не повідомили, чи була домовленість про «здачу» матчу тільки між тренерами, чи про це знали деякі футболісти. Очевидно, що операція була б неможливою без фінансової участі власника «Металіста» Олександра Ярославського, - зазначає газета.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Андреас Показати IP 10 Листопада 2010 13:44
БРЄД!
volyn fan Показати IP 10 Листопада 2010 14:12
І це місцева газета такій бред несе на команду, яка прославляє регіон?! Там Конкевич вже взагалі з глузду зїхав?! Позорисько а не газета!!!
Окtar Показати IP 10 Листопада 2010 14:14
Згоден. Маразм повний. Я в на місці клубів ще й в суд подав би за такі статті.
петро Показати IP 10 Листопада 2010 18:42
Газету ніхто не купує ось і шукають "жарені" НОВИНИ.....................
Sid Vicious Показати IP 10 Листопада 2010 18:42
А?! Вихід Пічкура на заміну - ослаблення команди! Ідіот!
він Показати IP 10 Листопада 2010 19:28
ярославський же фінансував вихід "Волині" у вишку.Все закономірно!
alex Показати IP 10 Листопада 2010 23:18
Це все запланована акція Суркіса і К. Поки що не все вирішене з "продажним" матчем Карпати-Металіст і вирішили зробити наступний крок. УРОДИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus