USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни «відстрілялися» на чемпіонаті України на 12 медалей

25 Березня 2017 20:06
Волиняни показали високий клас на змаганнях у Києві з кульової стрільби та повернулися додому з перемогами. За підсумками чемпіонату України з кульової стрільби серед спортсменів з вадами слуху краяни здобули 12 медалей.

Змагання тривали з 18 по 23 березня 2017 року в Києві.

У цих змаганнях взяли участь спортсмени Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». Зауважимо, що команда спортсменів з Лесиного краю була найчисельніша – 8 осіб.

Тренер спортсменів Олександр Платонов розповідає Інформаційному агентству Волинські Новини, що до волинян була прикута особлива увага, адже є претенденти на участь у Дефлімпійських іграх.

«Основна увага була прикута до Олександра Колодія, Світлани Яценко та Наталії Димитрашко. Так, Світлана виступила непогано: два золота, срібло та бронза.

Олександр Колодій у нас найдосвідченіший і може стати учасником третіх Дефлімпійських ігор у своїй кар'єрі. Він теж добре виступив, втім, в одній вправі відмовила зброя, тому зробив на один постріл менше, ніж інші й посів четверте місце, але це не критично. Хочу відзначити, що наш молодий перспективний Микита Яремчук здобув бронзову нагороду, а змагався він на рівні з Колодієм, бо немає тут вікового розмежування, а це вже показник високого професіоналізму», - ділиться враженнями тренер.

За підсумками змагань волиняни здобули такі результати: 5 золотих медалей, 3 срібні, 4 бронзові.

Відповідно, кращим спортсменом чемпіонату в стрільбі з пістолету серед чоловіків став лучанин, заслужений майстер спорту України Олександр Колодій, який виборов дві золоті, одну срібну та бронзову нагороди. Його товариш по команді Микита Яремчук здобув бронзову нагороду у стрільбі з швидкісного пістолету.

Щодо стрільби з пістолету серед жінок, то відзначилась Наталія Димитрашко. Її здобутки: срібна нагорода в стрільбі з малокаліберного пістолета, золота та бронзова – в стрільбі з пневматичного пістолета.

Ще два золота, одне срібло та бронзу поклала в скарбничку волинської команди в стрільбі з гвинтівки майстер спорту України міжнародного класу – Світлана Яценко.

Тренер Олександр Платонов висловлює подяку Луцькій академії рекреаційних технологій і права, які допомагають навчати спортсменів.

«Зазначу, що три спортсмена нашої команди Колодій Олександр, Яценко Світлана та Яремчук Микита є студентами Луцької академії рекреаційних технологій і права. Ми з керівництвом закладу тісно співпрацюємо, адже вони допомагають навчати спортсменів, а ми стараємося своїми результатами їх не засмучувати», - додає Платонов.

Зауважимо, що ці змагання були передостаннім відбором збірної команди для участі спортсменів на Дефлімпійських іграх, які пройдуть в липні в Туреччині.

Тренують спортсменів заслужені тренери України Олександр Платонов та Вікторія Свереда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus