USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські міліціонери виявили аудіопродукцію порнографічного змісту

19 Листопада 2013 11:50
Правоохоронці Волині виявляли аудіовізуальні твори, в яких відображається статевий акт та демонструються статеві органи, у соціальних мережах. Їх користувачі розміщували на своїх сторінках для публічного перегляду. Таким чином діяли всупереч статей 2 та 6 Закону України від 20.11.2013 року «Про захист суспільної моралі», яким забороняється обіг продукції порнографічного характеру.
У результаті зафіксованих правопорушень, волинські міліціонери розпочали п’ять кримінальних проваджень, - повідомили у прес-службі правоохоронців області.
Виявлення правопорушень відбулося під час оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Павутина». Кримінальні провадження розпочали згідно з частиною 2 статті 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.
За такі дії передбачена відповідальність від штрафу до позбавлення волі на строк до семи років.
Захід «Павутина» організували з метою протидії злочинності, виявлення та документування членів злочинних груп і окремих осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження забороненого контенту, а також забезпечення моніторингу відкритих телекомунікаційних мереж для очищення інформаційної системи Інтернет від ресурсів, через які здійснюються розповсюдження порнографічних матеріалів, у тому числі дитячої порнографії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вітька Показати IP 19 Листопада 2013 12:01
ппц як це аудіопродукція може бути порнографічного змісту?
Александр до Вітька Показати IP 19 Листопада 2013 12:06
Ну там охи-вздохи разные:)))
111 до Александр Показати IP 19 Листопада 2013 13:01
оце будете по радіо слухати як Шарапова в теніс грає - посадять
))) Показати IP 19 Листопада 2013 15:49
порноаудио - это да, сильно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus