USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Я не боюсь сказати» - мережею шириться флешмоб проти сексуального насильства

6 Липня 2016 18:33
У соцмережі розпочалась кампанія проти замовчування насильства над жінками. З хештегом #яНеБоюсьСказати українки зізнаються у домагання та згвалтуваннях — в тому, про що раніше боялися говорити.

Акцію на своїй сторінці у Фейсбук запустила журналістка Анастасія Мельниченко.

Вона розповіла про свій досвід гіркий досвід та запропонувала іншим ділитися їх історіями.

«Я хочу, щоб сьогодні говорили ми, жінки. Щоб ми говорили про насильство, яке пережили більшість із нас. Я хочу, щоб ми не виправдовувалися «я йшла у спортивках серед дня, а мене все одно схопили». Бо нам не потрібно виправдовуватися. Ми не винні, винен завжди насильник», – написала на своїй сторінці Анастасія.

З цього посту Анастасії Мельниченко усе почалося.
На заклик відгукнулися сотні дівчат та жінок. Вони знайшли в собі сили публічно розповісти про те, що приховували довгі роки.

У коментарях жінки почали ділитися своїм досвідом, розповідаючи про факти насилля, знущання чи домагань. Окрім того, чимало з них описали власні життєві історії і на особистих сторінках, прикріпивши хештег #‎яНеБоюсьСказати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ніка Показати IP 16 Липня 2016 18:33
Молодець автор! Тепер її блокують в фейсбуці чі чому ж... Вона молодець гарні статті ,цікаві, реальні! Блокують бо бояться а так треба всім жінками повстати проти насилля і знущання в сімї. Так само з дітьми потрібно вчити їх що бити їх батьки не мають права. А якщо сталося відразу в службу захисту звертатися але ж і там працівники не ідеальні і бьть дітей своїх не всі але точно є багато таких що за насильство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus