USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Єдність, пристрасть і танці: Alyosha обеззброїла лучан

23 Квітня 2018 08:00
«Я старатимуся творити таку музику, щоби ви під неї насолоджувалися», – пообіцяла лучанам відома українська співачка Alyosha, анонсуючи записи майбутніх пісень.

Концерт артистки, яка є володаркою чималої кількості престижних нагород і належить до однієї з найчастіше гастролюючих українських виконавець, відбувся 22 квітня у РЦ «Промінь».

«Ви можете дозволяти собі все, що заманеться. Сьогодні моє серце відкривається перед вами. І я бажаю, щоби в кожного з вас була та людина, перед якою можна бути обеззброєним», – зазначила співачка, представляючи одну з перших виконаних композицій, пісню «Безоружная».

Загалом протягом усього концерту Alyosha не скупилася на щирі побажання публіці. Вона бажала кожному досягати здійснення мрій, «бігти, незважаючи ні на що, до своєї мети, до свого кохання», успіхів і внутрішньої гармонії, а також закликала не соромитися й танцювати.

Співачка подарувала залу найкращі свої пісні: твір про перше кохання «Феромоны любви», надихаючу композицію «На фоні Париж», танцювальний хіт «Калина», нову пісню, яка «звучатиме та заряджатиме все майбутнє літо», «Текіла», пустотливу «А я пришла домой» та інші.
Аби стати ближчою до публіки, виконавиця вирішила заспівати одну з найпопулярніших своїх композицій «Ти найкраща» разом із лучанами. Для цього вона спустилася зі сцени безпосередньо в зал.
Щодо треку «Руки выше» співачка поділилася, що «це пісня про громадянську позицію. Вона російською. Але моя громадянська позиція, як ви знаєте, дуже однозначна. Цю пісню я написала для того, щоби її зрозуміли всі, незважаючи на те, якою мовою розмовляють ті чи інші міста».
Alyosha розповіла, що її команда складається з найкращих у світі музикантів, які родом із різних міст: Запоріжжя, Львова, Донецька, Луганська та Києва. «І наша єдність у тому, що ми любимо свою країну», – акцентувала виконавиця.

Крайньою Alyosha представила пісню «про те, що нас об’єднує», – «Точка на карте». А на біс співачка приберегла дійсно особливу композицію про неподілений спільний дім та найрідніших людей «Sweet people». Саме з цим треком Alyosha представляла свого часу Україну на Євробаченні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Строцюк Показати IP 23 Квітня 2018 10:03
Одні в окопах гинуть а другі витанцьовують і виспівують! Україна приречена!
Льоня Показати IP 23 Квітня 2018 10:09
Рівень дискотеки у клубі в забитому селі. Ні звуку ні нормального світла. Сором!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus