USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Загасили майже всі осередки тління на території арсеналу в Балаклії

26 Березня 2017 09:27
Військові пожежники протягом дня у суботу загасили 10 із 12 осередків тління на території 65-го арсеналу у Балаклії Харківської області, де сталася пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Про це повідомив заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Ігор Павловський на вечірньому засіданні координаційного штабу з ліквідації наслідків пожежі, передає прес-служба Міноборони.

«Військові пожежники добре працюють, і ситуація поліпшується. Паралельно ми нарощуємо сили і засоби інженерних військ, щоб прискорити процес остаточної ліквідації всіх наслідків надзвичайної події. Постійно ведеться повітряна розвідка», - сказав генерал.

Павловський запевнив, що для особового складу, який залучено до ліквідації наслідків надзвичайної події, створені необхідні побутові умови, забезпечено харчування.

Як повідомлялося, уночі 23 березня в Балаклії загорівся та детонував військовий арсенал. Внаслідок вибухів загинула одна жінка, ще кілька людей отримали поранення.

У РНБО вибух на військовому складі у Балаклії пов'язують з диверсійно-підривною діяльністю Росії.

У місті та навколишніх селах, звідки евакуювали 20 тисяч людей, уже назбирали 620 боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з питань надзвичайних ситуацій.

У райцентрі досі відключене газопостачання – з міркувань безпеки. Після обіду суботи відновили залізничне сполучення. Небо в радіусі 40 кілометрів від складів закрите для польотів.

Відео ТСН:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 26 Березня 2017 09:43
От як загасите всі осередки, тоді пишіть. А то "чуть-чуть вагітна".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus