USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Заступником голови Волинської ОДА став експодатківець з Донеччини

28 Січня 2020 18:19
Заступником голови Волинської ОДА з питань економічного розвитку став Олександр Васильович Троханенко.

Представлення посадовця відбулось під час оперативної наради 28 січня.

Останні роки Олександр Троханенко працював заступником начальника головного управління державної фіскальної служби у Донецькій області.

В декларації посадовця – житловий будинок в Маріуполі, квартири в Донецьку і Києві та земельні ділянка в Донецькій області.

Дружина володіє елітним позашляховиком Porsche Cayenne 2011 року випуску, який вона придбала в 2012 році.
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне
Сім’я посадовця декларує заощадження в розмірі 1,7 млн. гривень в готівці, а також 267 євро і 78 тисяч гривень на банківських рахунках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
скептик Показати IP 28 Січня 2020 18:31
а може вистачить яничарів ?
Анонім Показати IP 28 Січня 2020 18:44
Чому не обкладаєте коментарями? Де "думки великих" під чужими іменами, поради "кого гнати" і "сенсаційні викриття"? Вперед офісний планктон! Сучно тут без вас!
АноніМуМу до Анонім Показати IP 28 Січня 2020 19:07
Ще не всі прочитали і не всім проплатили :) Зараз прийдуть з барів-ресторанів, ЦУ отримають і почнуть :)))
цікавинКа Показати IP 28 Січня 2020 19:05
Все зрозуміло - донецьких бандюганів сюди прислали! Уважно біографію прочитайте у якому році почав вищу освіту здобувати і що до того робив, посаду обійняв коли ще не було вищої освіти... порахуйте уважно і задайтесь питанням...
Активіст Показати IP 28 Січня 2020 19:22
Правильно, стрижіть тих баранів, вони цього заслуговують
ще не зовсім свідоми Показати IP 28 Січня 2020 19:44
Завжди цікавило, як у лютому 2014 мешканці Криму передбачили майбутнє України як процвітаючої держави, вільної від бідності та корупції? Хто їм у цьому допоміг? Мессінг, Нострадамус? Запитання без відповіді.
Волинянин Показати IP 28 Січня 2020 19:55
А шо ж мовчать наші волинські депутати ? Гузь настрахав всіх тим, шо Гунчика зняв з роботи. Потім грозився, що заставить Президента когось свого поставити. Але як виявилося, шо до зняття Гунчика і до призначення Савченка мав таке відношення, як до виборів Папи Римського. Ото тоді зі злості взяв та й якесь мілке озеро переплив. А шоб знали ! Тепер тільки і залишили йому право плавати по воді вздовж і впоперек ! А Волинь тим часом страждає !
Пам'ять і мораль Показати IP 28 Січня 2020 22:20
Смішні ви, волиняни, як мале пиво ! З часів незалежності у волинській владі корінних волинян було раз-два і обчьолся. І ті сьогоднішні приїхали на рік-півтора. Їм наказали - вони приїхали, їм скажуть змотувати вудочки -змотають. Башкалєнки-пустовіти-французи-савченки, не кажучи вже про їх бойових замів, - більшість перекотиполе ! І після себе нічого не залишили - ні добрих справ, ні доброї згадки. Шо були, шо нема ! І тих, шо ремонти почали робити, чекає то саме ! Тут набагато цікавіші метаморфози наших доморощених колабораціоністів ! Зараз будемо свідками перероджень, плазувань, перефарбувань і т. д. і т. п. Цікаво, знайдеться хоч один, хто скаже: "Я в такій команді робити не буду !".
українець до Пам'ять і мораль Показати IP 29 Січня 2020 08:05
Таких не буде! Скільки там вже таких сидить, начальники департаментів, управлінь... всім сім'ї годувати треба і заради такої зарплати і дерибану бюджету все витримають, заплющать очі і будуть відпрацьовувати :) Немає в нас таких людей і взагалі - шкода українців, тих кого ці владці душать, за їх податки жирують, а люди самі таких обирають... Що за нація... :(
Архангел Гавриїл Показати IP 29 Січня 2020 07:19
Боже-боже, Матір Божа, Свята Богородице, за що Волинь ти так тяжко караєш?! Менти-мародери, бля*ни-блазні-гунчики, христопородавці-башкалєнки, злодії-пустовіти... Зглянься над убогим, занедбаним краєм...
проФФесор Показати IP 29 Січня 2020 08:19
Так пізно гризти науку? Це мужність і зайве свідчення, що, по дєдушке-леніну, вчитись ніколи не пізно. В такому віці вже треба внучат чекати. Потрібний був папірець для подальшого "руху" по службі. Неук!
кафедра до проФФесор Показати IP 29 Січня 2020 11:15
А "рух" в них один - бюджет дерибанити! От цікавить одне - хто за тими Погуляйками у Києві стоїть? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus