USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Житель Львівщини на Волині хотів відкупитись за порушення ПДР

25 Березня 2019 22:54
Ввечері 25 березня на автотрасі М-19 (Доманово-КовельЧернівці-Тереблече), поблизу села Козин, працівники відділу організації несення служби у Ковелі зупинили Audi з причіпом, на якому не працювали задні габаритні вогні в темну пору доби.

Водій у причіпі перевозив рогату худобу, як згодом встановили інспектори, без належних дозволів і документів, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Аби уникнути відповідальності, 22-річний мешканець Львівщини передав працівникам разом з документами кілька грошових купюр. Чоловік був попереджений про кримінальну відповідальність за такі дії, однак продовжував пропонувати неправомірну вигоду. Тож був затриманий поліцейськими.

На місце події викликали далі слідчо-оперативну групу Рожищенського відділку поліції.

Окрім постанови за ч.1 ст.126 КУпАП і штрафу 340 гривень, водієві тепер загрожує ще й кримінальна відповідальність за дачу неправомірної вигоди правоохоронцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus