USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чому Трампа чекає імпічмент. Думка

27 Травня 2017 19:52
Якщо президент США Дональд Трамп найближчим часом не продемонструє очевидну і, що особливо важливо, ефективну політику протидії Кремлю, то на нього чекає імпічмент.

Формальних приводів для цього знайдеться чимало, а бажаючих їх йому пред'явити - ще більше. Про це йдкться у публікації Альфреда Коха на каналі новин 24tv.ua

«Достатньо лише того, що він звільнив директора ФБР Джеймса Комі саме для того, щоб послабити тиск на себе в зв'язку з розслідуванням його зв'язків з Кремлем. Про що здуру похвалився перед Лавровим», - йдеться у матеріалі.

«Тут бачимо готовий кейс із протидії правосуддю, який сам по собі є достатнім приводом для імпічменту, безвідносно наявності/відсутності зв'язків з Кремлем або ще якихось компрометуючих матеріалів.

Але цей кейс (як і безліч інших) може і не бути активований,якщо Трамп проявить жорсткість по відношеннюдо Кремля негайно. Причому жорсткість дієву і результативну», - зазначає Альфред Кох.

На його думку, будь-яка затримка з цим буде трактуватися як те, що Трамп у росіян на гачку, і вони його шантажують компроматом.

«Американському істеблішменту (так тепер уже - і громадській думці) необхідна негайна, явна і пряма перемога над Путіним, оскільки втручання росіян в американські вибори (безвідносно того - чи мало воно місце в реальності) вже є фактом в інформаційному просторі. А це дуже принизливо для Америки, щоб американці змогли це просто так проковтнути.

Фактично у Трампа немає виходу: він повинен роздовбати росіян якимось особливо принизливим для них способом.

І якщо Трамп дійсно проект Кремля і Луб'янки (у що я все одно не вірю), то це означає, що Путін сам себе перехитрив і загрався в «багатоходовочки», - йдеться у публікації.

Додамо, як пише The Washington Post із посиланням на відомості джерела в адміністрації США, радник Білого дому, зять президента США Джаред Кушнер пропонував послу Росії в США встановити прихований канал комунікацій між перехідною командою Дональда Трампа і представниками російського уряду.

"Джаред Кушнер і посол Росії в Вашингтоні обговорювали можливість створення секретного безпечного каналу зв'язку між перехідною командою Трампа і Кремлем, використовуючи російські дипломатичні об'єкти з очевидним наміром приховати їхні до-інавгураційні обговорення від спостереження", - пише видання.

Посол Сергій Кисляк повідомив своєму керівництву в Москві, що Кушнер зробив відповідну пропозицію під час зустрічі 1 або 2 грудня у будівлі "Trump Tower" у Нью-Йорку. Про це стало відомо американській розвідці з перехопленої комунікації росіян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Травня 2017 00:23
ох, згублять трампа ці підкилимні ігри з кремлем. трампгейт гарантований.
Прр Показати IP 28 Травня 2017 20:33
А я не бачу кейса! - Де той срний кейс-фуєйс?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus