USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко таємно зустрічається з Медведчуком

23 Листопада 2018 10:18
Віктор Медведчук регулярно приїжджає до Адміністрації президента.

Про це йдеться у розслідуванні програми «Схеми», повідомляє Українська правда.

«Під час нашого спостереження протягом майже 4 місяців, ми помітили, що Віктор Медведчук регулярно приїжджає до АП. При чому, ці зустрічі в АП намагаються не афішувати», — констатують журналісти.

Вказується, що в ті дні, коли зйомка «Схемами» велась таємно, автомобілі супроводу Медведчука стояли під АП не ховаючись. Проте, щойно журналісти починали знімати відкрито, то візити кума Путіна до Адміністрації українського президента намагались утаємничити.
Сьогодні Медведчук повністю повернувся в публічну українську політику як системний гравець. Взяв під контроль інформаційні канали 112, та Newsone, увійшов до партії Вадима Рабіновича «За життя», став головою її політради, скоординував об’єднавчий процес проросійських політсил, які нещодавно висунули кандидатуру Юрія Бойка для участі в президентських виборах.

«То ким є Віктор Медведчук та Петро Порошенко — друзями, ворогами чи спільниками?» — задають питання журналісти.

«Рейтинги свідчать, що єдиний опонент, якого Порошенко може перемогти в другому турі — це Юрій Бойко. Порошенку певною мірою вигідно щоб у другому турі він опинився разом з проросійським кандидатом», — каже журналіст, політичний оглядач Максим Каменєв.

«Можливо підтвердженням того, що Банковій вигідно тримати проросійського політика в українській політиці, слугують регулярні зустрічі Медведчука з найвищим керівництвом держави», — припускають журналісти.

Так 24 жовтня 2018 року біля адміністрації президента о 17-09 біля бокового заїду до АП «Схеми» зафіксували автомобілі супроводу Медведчука. О 18-37, більше ніж за годину, Mercedes Медведчука виїхав з арки.

«27 жовтня о 18-35 кортеж Порошенка залишає АП. О 19-10 на обухівській трасі кортеж Медведчука повертає в селище, де живе Порошенко. Ми рушаємо слідом, аби зафіксувати, чи не в гості до Порошенка приїхав Медведчук, але нас одразу, із застосуванням спецзасобів зупиняє поліція» — констатують журналісти.

На відео видно, що біля маєтку Порошенка одна автівка з його кортежу чекає на початку президентського паркану. Інші авто кортежу стоять біля гостьових воріт маєтку.

«Там є один з «Мерседесів», на якому їздить Порошенко. Серед автівок охорони президента помічаємо «Мерседес» супроводу Віктора Медведчука. Позашляховик з президентського кортежу патрулює вулицю, хоча всі машини президентської охорони після повернення Порошенка додому роз’їзджаються протягом 10 хвилин. О 20-02 позашляховик з кортежу президента стає посеред дороги і вмикає дальне світло, за позашляховиком бачимо, як з кута президентського паркану виїжджає «Мерседес». Виявляється, президентський маєток має треті ворота, в’їзд до яких поріс травою. Проте, після виїзду «Мерседеса», можна розгледіти свіжі сліди від колес», — говориться в розслідуванні.

«Схоже, ми зафіксували, як протягом одного тижня Порошенко і Медведчук зустрілися, щонайменше, двічі, в АП та вдома у Порошенка», — констатують журналісти.

5 листопада журналісти також зафільмували кортеж Медведчука, що заїхав у боковий заїзд до Адміністрації президента, 17 листопада ввечері знову зафіксували виїзд двох «Мерседесів» з арки, що веде до АП, і до цих автівок пізніше також долучився «Мерседес» з супроводу Медведчука.

«В цій ситуації Порошенку краще вийти і відверто розказати, про що вони там говорять. Бо він позиціонує себе як патріот і оці контакти з Медведчуком дуже дисонують», — каже Каменєв.

Можливо контакти з Медведчуком пояснюються вирішенням питань обміном заручниками, проте Ірина Геращенко раніше заявляла, що російска сторона повністю заблокувала обмін заручниками.

«Президент Петро Порошенко не мав, не має і не збирається мати жодних спільних бізнес-інтересів чи бізнесів зі спецпредставником СБУ з питань звільнення заручників в гуманітарній підгрупі ТКГ в Мінську Віктором Медведчуком», — наголосили в АП у відповідь на журналістський запит щодо контактів з Медведчком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Правдоруб Показати IP 23 Листопада 2018 10:28
Тепер зрозуміло чому Трамп не подав руки Порошенку - з лицемірами не вітаються!
a Показати IP 23 Листопада 2018 10:28
"Порошенко таємно зустрічається з Медведчуком" ось це любов
Док Показати IP 23 Листопада 2018 10:51
Тільки експропріація експропріаторів поведе нас у світле майбутнє!
сірошка Показати IP 23 Листопада 2018 12:04
то всьо тая євроінтеграція винувата...Модне зара сракодерство...
скептик Показати IP 23 Листопада 2018 12:33
лозунг "Геть від моцкви" завів пєцю чоколядового аж у ліпєцк. далі втікати здоровя не вистачило
Навуходоносор Показати IP 23 Листопада 2018 12:59
Дуже вже мені подобається російська говірка: "Встречаются яко тать в нощі". Слово "тать" означає "розбійник з великої дороги", слово "нощь" - "вночі". Может Медведчук советует, куда паковать чемодан? В Испании соседом ПАПа по вилле может оказаться беглый Онищенко, СМИ писали, что он собирается купить дом по соседству. Какая же житуха после такого будет там у ПАПа? Ведь всю кровушку выпьет беглый олигарх. Не удивлюсь, если "шоколадный барон" окажется после выборов в Ростове по соседству с ВФЯ. Мировая политика знает много таких причудливых кульбитов.
Українська ССР Показати IP 23 Листопада 2018 19:10
Найстрашніший ворог України це наша держава
Так є до Українська ССР Показати IP 23 Листопада 2018 19:56
Найстрашніший ворог України - ваша держава, тобто ерефія.
Ну і? Показати IP 23 Листопада 2018 22:25
І що, що зустрічається? Він представляє свого кума - Путіна у справі обміну полонених і заручників, а Порох має робити все, щоби їх повернути на Батьківщину. Схеми - чергова порція гівна на вентилятор.
1 до Ну і? Показати IP 26 Листопада 2018 14:49
Такі перемовини підносяться як "чергова перемога в надскладних умовах в боротьбі.... і далі по тексту" а не вничку зустрічаються і про щось труть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus